Ο Παύλος Μαρινάκης στον Νομό Χανίων: Τα μεγάλα έργα υποδομής βελτιώνουν τα «θεμέλια» του τόπου

«Το ρεκόρ προσέλευσης επισκεπτών τη φετινή χρονιά εδραίωσε τα Χανιά ως έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο», σημείωσε

O γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, και ο γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης, επισκέφθηκαν τον Νομό Χανίων.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν η πρώην υπουργός και βουλευτής Ν.Δ. του Νομού Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, οι βουλευτές Χανίων Μανούσος Βολουδάκης και Βασίλης Διγαλάκης, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης και η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο ΔΕΕΠ Χανίων, Γιώργο Μαρκουλάκη, και τον πρόεδρο της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Χανίων, Νεκτάριο Τζατζιμάκη.

 

 

Η επίσκεψη Μαρινάκη στα Χανιά

Ο γραμματέας της Π.Ε. Ν.Δ., Παύλος Μαρινάκης, βρέθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, όπου ο διοικητής Γεώργιος Μπέας και ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Μάνος Μπολώτης έκαναν, σύμφωνα με πληροφορίες, μια αναλυτική παρουσίαση για τα πεπραγμένα του νοσοκομείου, ενώ παρουσίασαν στα μέλη του κόμματος τη λειτουργία του πρώτου ρομποτικού φαρμακείου που λειτουργεί σε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας.

mar3

Κατόπιν, τα στελέχη του κόμματος της Ν.Δ. και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Λευτέρη Κοπάση και τον διευθύνοντα σύμβουλο Άρη Παπαδογιάννη.

Ο Παύλος Μαρινάκης στη συνέχεια επισκέφθηκε το Λιμενικό Ταμείο Χανίων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων και μαζί με την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, το παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και το Τμήμα Αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας.

kjjnjk

Παράλληλα, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης, πραγματοποίησε μια ευρεία σύσκεψη με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, παρουσία της κ. Μπακογιάννη, του κ. Διγαλάκη και εκπροσώπων φορέων.

Επισκέφθηκε στο έργο αποκατάστασης από του υφιστάμενου ΒΟΑΚ, έργου του ΟΑΚ, στον κόμβο Μουρνιών, το Ρέμα Ζαχαριά, μία από τις 7 θέσεις αποκαταστάσεων στο τμήμα Σούδα-Καλύβες από του υφιστάμενου ΒΟΑΚ, ενώ πραγματοποίησε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο γραμματέας της Π.Ε. Ν.Δ., Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε: «Η επίσκεψη στον Νομό Χανίων, την πατρίδα του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε από κοντά ότι η Κρήτη αλλάζει και περνάει σε μια νέα εποχή.

marrrrrr

Τα μεγάλα έργα υποδομής βελτιώνουν τα “θεμέλια” του τόπου και το ρεκόρ προσέλευσης επισκεπτών τη φετινή χρονιά εδραίωσε τα Χανιά ως έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο. Το νοσοκομείο, το ΚΚΠ, τα σώματα ασφαλείας αποτελούν πυλώνες της καθημερινότητας των Χανίων και ολόκληρης της Κρήτης και ήταν ειλικρινά μεγάλη τιμή και χαρά για μας να μπορέσουμε να δούμε το έργο τους από κοντά. Βρισκόμαστε κάθε εβδομάδα και σε διαφορετικό νομό της χώρας, καταγράφοντας όλα όσα απασχολούν τους κατοίκους, αλλά και προβάλλοντας τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις και το έργο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κατάφερε να κρατήσει τη χώρα όρθια μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το έργο αυτό οι πολίτες το βλέπουν στην καθημερινότητά τους και το αναγνωρίζουν. Στον λαϊκισμό και στα “μεγάλα λόγια” κάποιων εμείς απαντάμε με συνέπεια, ήθος και αποτέλεσμα, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές, ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα».