Μητσοτάκης από Λάρισα: Ο Νίκος Παππάς καταδικάστηκε για το πιο ατιμωτικό αδίκημα (Βίντεο)

«Υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας και καταδίκασαν αμετάκλητα τον στενότερο συνεργάτη σας», είπε ο πρωθυπουργός απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα

Την καταδίκη του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, σχολίασε κατά τη διάρκεια της κεντρικής του ομιλίας στη Λάρισα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για παράβαση καθήκοντος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή. 

«Θα συνεχίσει ο κ. Τσίπρας να μιλά για δικαιοσύνη όταν σήμερα ο στενός του συνεργάτης κ. Παππάς κρίθηκε αμετάκλητα ένοχος; Υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας μας έλεγε ο κ. Τσίπρας. Του απαντώ, ναι, υπάρχουν και καταδίκασαν αμετάκλητα τον στενότερο συνεργάτη του για παράβαση καθήκοντος. Το πιο ατιμωτικό αδίκημα για έναν δημόσιο λειτουργό», σχολίασε από το κλειστό του Αλκαζάρ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πώς κρατά ο κ. Παππάς τον κ. Τσίπρα

Ειδικότερα ο πρωθυπουργός είπε: «Στον δρόμο προς τις επόμενες εκλογές λίγα θα έχω να πω και λίγα θα ζητήσω να λέτε για τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Μιλούν γι’ αυτούς οι πράξεις τους. Επί 4 χρόνια λένε όχι σε όλα και ναι στο τίποτα. Καταψηφίζουν ουσιαστικά τα πάντα, ακόμα και τα δικαιώματα των πολιτών με αναπηρία. Πρόσφατα αποχώρησαν ουσιαστικά από τη Βουλή, αντί για υπεύθυνοι βουλευτές έγιναν επαγγελματίες διαδηλωτές. Προσβάλλουν τους ψηφοφόρους τους. Η αποχώρηση τους δίνει τη δυνατότητα να αποφύγουν τον διάλογο και την αντιπαράθεση. Ακόμα περιμένω τη συγγνώμη τους, καθώς διέσυραν τη χώρα επινοώντας δήθεν πεθαμένα παιδιά σε ελληνικό έδαφος στον Έβρο, μια ανύπαρκτη μικρή Μαρία.

Χθες σε ένα πολύ ενδιαφέρον ντιμπέιτ πάλι πήγαν να αρνηθούν ότι ο κ. Τσίπρας αγνοούσε τα σύνορα στη θάλασσα. Η αλήθεια είναι αμείλικτη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αδιόρθωτος. Θα συνεχίσει ο κ. Τσίπρας να μιλά για δικαιοσύνη όταν σήμερα ο στενός του συνεργάτης κ. Παππάς κρίθηκε αμετάκλητα ένοχος; Υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας μας έλεγε ο κ. Τσίπρας. Του απαντώ, ναι, υπάρχουν και καταδίκασαν αμετάκλητα τον στενότερο συνεργάτη του. Ο κ. Τσίπρας κρατά τον κ. Παππά στα ψηφοδέλτια. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πώς κρατά ο κ. Παππάς τον κ. Τσίπρα». 

Δείτε το βίντεο