Μέγαρο Μαξίμου: Η πρώτη φορά που απαντά στον Αντώναρο

Σφοδρές επιθέσεις προς την κυβέρνηση συνεχίζει να εξαπολύει, μέσα από τα social media, ο Ευάγγελος Αντώναρος

Σφοδρές επιθέσεις προς την κυβέρνηση συνεχίζει να εξαπολύει, μέσα από τα social media, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος για πρώτη φορά έλαβε απάντηση από το γραφείο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, επί πρωθυπουργίας Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, με δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Facebook κατηγόρησε, με εμφανή εμπάθεια, την κυβέρνηση ότι ψεύδεται, καθώς οι φωτογραφίες στις 15:30 για την παρουσίαση του myhealth έδειχναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς γένια, ενώ oι φωτογραφίες από το Συντονιστικό κέντρο στις πυρκαγιές, τέσσερις ώρες μετά τον έδειχναν με γένια. Οι δεύτερες ήταν, ωστόσο, φωτογραφίες αρχείου.

Έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook:

«Η κυβέρνηση κι ο Μητσοτάκης λένε ΨΕΜΜΑΤΑ κατάμουτρα στους Έλληνες.
Τρίτη γύρω στις 15.30 ο Μητσοτάκης φωτογραφίζεται στο Μαξίμου παρουσιάζοντας το “βιβλιάριο” my health. EINAI ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ.
Τέσσερις ώρες αργότερα – υποτίθεται – ότι πάει στο Συντονιστικό για την πυρκαγια. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ.
Να του φυτρώσαν γενιά μέσα σε τέσσερις ώρες αποκλείεται. Παρότι είναι εμφανώς δασύτριχος.
Αρα: Μια από τις δύο φωτό είναι μούφα — τραβηγμένη άλλη μέρα. Η δεν πήγε καν στο Συντονιστικό και πλάσαρανε φωτο από παλιότερη σύσκεψη. (Πολύ πιθανόν!) Η η σύσκεψη για το “βιβλιάριο” είχε γίνει και φωτογραφηθεί πριν από τις τελευταίες…διακοπές του. Λετε;
Θα πάρουμε απάντηση;

ΥΓ. Συμπληρωματικη παρατηρηση: στην παρουσίαση στο Μαξίμου ο Κύμης φοράει μάσκα. ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…».

Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, ανέλαβε να απαντήσει με ένα tweet:

«Επειδή κάποια «λαγωνικά» κάνουν συγκρίσεις με φωτό του ΠΘ από το Κέντρο Επιχειρήσεων, καμία φωτο δεν εστάλη από τη χθεσινή σύσκεψη. Ουτε πλάνα, παρότι ενημερώθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι κι όποιος ήθελε μπορούσε να πάει. Κάποιοι έβαλαν φωτό αρχείου. Ας κάνουν κράτει λοιπόν οι Κλουζό».