Κηδεία υποσμηναγού: Δάκρυσαν Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκης (Φωτο)

Η ταφή του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, του συγκυβερνήτη του μοιραίου Φάντομ, τελέστηκε σήμερα (02.02.2023) λίγο μετά τις 12:30 στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη Πικερνίου Μαντινείας, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίστηκαν στην κηδεία του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα , που έχασε τη ζωή του, όταν το F-4 Phantom στο οποίο επέβαινε, έπεσε νότια της Ανδραβίδας.

Στην κηδεία του συγκυβερνήτη παρευρέθηκαν η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Χαρδαλιάς, οι οποίοι δάκρυσαν, όταν εκφωνούσε τον επικήδειο η μητέρα του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα.

Την ώρα της ομιλίας της, ακούγονταν πολλοί από τους ανθρώπους που ήταν στην εκκλησία να κλαίνε με αναφιλητά, ενώ η κάμερα «έπιασε» και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τον υφυπουργό Άμυνας να έχουν δακρύσει.

«Για μένα ήσουν, είσαι και θα είσαι το παιδί μου. Ο Αγγελάκος μου, ο Άγγελός μου που τόσο θαύμαζα. Και πόσο περήφανη με έχεις κάνει. Και πόσο να ‘ξερες θα μου λείψεις» ήταν μερικά από τα λόγια της μητέρας.