Γιατρομανωλάκης: Ας σταματήσουμε επιτέλους οι άνδρες να θέλουμε να ορίζουμε τις ζωές των γυναικών (Φώτο)

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υφυπουργό Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη και τον αρχηγό του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο, με αφορμή τις αμβλώσεις

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υφυπουργό Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη και τον αρχηγό του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο, με αφορμή τις αμβλώσεις.

Νωρίτερα, ο κ. Βελόπουλος, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ζήτησε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα προκειμένου να αποφασιστεί κατά πόσο θα έχουν οι γυναίκες δικαίωμα στην άμβλωση.

«Για τα θέματα που αφορούν τη ζωή και τη δολοφονία κάποιου δεν αποφασίζετε εσείς. Δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός», είπε ο κ. Βελόπουλος.

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γιατρομανωλάκης ανέφερε: “Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι θέματα για δημοψήφισμα, πολλώ δε μάλλον κεκτημένα δεκαετιών. Και επιτέλους ας σταματήσουμε οι άνδρες να θέλουμε να ορίζουμε τα σώματα και τις ζωές των γυναικών και να κάνουμε φτηνή λαϊκίστικη συντηρητική μικροπολιτική βασιζόμενοι στα ταπεινότερα των ενστίκτων μας.

Η ανάρτησή του: