Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Ο Ράμμος παραβιάζει τους νόμους του κράτους για να παίξει πολιτικά παιχνίδια

Aκόμη, διερωτήθηκε εάν είναι δικαίωμα της ΑΔΑΕ να βγάζει στον αέρα τα απόρρητα της ΕΥΠ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη σε όσους κρέμασε στα μανταλάκια για την υπόθεση Novartis», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην Κέλλυ Κοντογεώργη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των παρακολουθήσεων είπε πως η κυβέρνηση έχει πάρει μέτρα και έχει αυστηροποιήσει το πλαίσιο, ενώ αιχμές κατά του επικεφαλής της ΑΔΑΕ λέγοντας γιατί έπρεπε ο Xρήστος Ράμμος να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς ότι η ΕΥΠ νομίμως παρακολουθούσε κάποιους ενώ διερωτήθηκε ποια είναι η αρμοδιότητα της ανεξάρτητης αρχής της ΑΔΑΕ.

Aκόμη, διερωτήθηκε εάν είναι δικαίωμα της ΑΔΑΕ να βγάζει στον αέρα τα απόρρητα της ΕΥΠ ενώ είπε πως ο κ. Ράμμος παραβιάζει τους νόμους του κράτους για να παίξει πολιτικά παιχνίδια.

Ακόμη, επανέλαβε πως το «Καλάθι του Νοικοκυριού» δουλεύει, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι παράνομο να μειωθεί η συσκευασία σε ένα προϊόν.

Ανέφερε πως όποιος καταναλωτής φοβάται τον πληθωρισμό πρέπει να ψωνίζει από το καλάθι του Νοικοκυριού, επαναλαμβάνοντας πως θα υπάρξει καλάθι της Καθαράς Δευτέρας και του Πάσχα.