«Φρένο» στον ανασχηματισμό βάζει η πανδημία

Τι συζητείται στο Μέγαρο Μαξίμου

Τον πλέον αντιπροσωπευτικό δείκτη της εικόνας της κοινωνίας για την κυβέρνηση εν γένει, αλλά και συγκεκριµένα για τα κορυφαία στελέχη της, συνιστούν οι µετρήσεις που έχουν δει εσχάτως το φως της δηµοσιότητας σχετικά µε τη δηµοτικότητα και τα πεπραγµένα των υπουργών.

 

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, βεβαίως, παρουσιάζουν οι περιπτώσεις των κυβερνητικών παραγόντων που εµπλέκονται στη διαχείριση της πανδηµίας, αλλά και στην αξιοποίηση των προοπτικών που ανοίγονται στη µετα-COVID εποχή, σε όλα τα επίπεδα.

 

Οπως γίνεται αντιληπτό, οι επιδόσεις των αντίστοιχων υπουργών και υφυπουργών συνιστούν την «πυξίδα» για το Μέγαρο Μαξίµου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσον αφορά τις βελτιωτικές κινήσεις στις οποίες πρόκειται να προχωρήσει όταν κρίνει πως είναι κατάλληλες οι συνθήκες, µε φόντο τη συµπλήρωση δύο χρόνων από την άνοδο της Ν.∆. στην εξουσία, καθώς και τη νέα πραγµατικότητα που θα διαµορφωθεί τους επόµενους µήνες.

 

Πρόκειται για ένα ορόσηµο που, µε δεδοµένη την εξαγγελία Μητσοτάκη για διενέργεια εθνικών εκλογών στο τέλος της τετραετίας, σηµατοδοτεί, εκτός των άλλων, και την ολοκλήρωση του πρώτου µισού της κυβερνητικής θητείας.

 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στα parapolitika.gr