Πρόταση δυσπιστίας από τον Τσίπρα για το θέμα των υποκλοπών

Σε μια ιδιαίτερα σκληρή ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε με σφοδρότητα τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως συντονιστή των υποκλοπών - Στις 6 μμ θα συνεδριάσει εκ νέου το Σώμα της Βουλής για να συζητηθεί η πρόταση

Στο βήμα της ολομέλειας της Βουλής ανέβηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να πραγματοποιήσει παρέμβαση για τις παρακολουθήσεις μετά και την έκθεση του Προέδρου της ΑΔΑΕ η οποία εστάλη χθες σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι εδώ και έξι μήνες η χώρα βρίσκεται στη δίνη των υποκλοπών, ενός πρωτοφανούς σκανδάλου, όπως είπε.

Σε μια ιδιαίτερα σκληρή ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε με σφοδρότητα τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως συντονιστή των υποκλοπών.

Και κλείνοντας την ομιλία του έριξε τη «βόμβα» που πάντως είχε προαναγγελθεί από χθες με τις κινήσεις που έκανε ο κ. Τσίπρας να πάει στον Πρόεδρο τη ΑΔΑΕ, κ. Ράμμο και στη συνέχεια στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Είπε:

«Η παραμονή στη διακυβέρνηση της χώρας όσων έκαναν ακόμα και την εθνική μας ασφάλεια πεδίο υποκλοπών και εκβιασμών είναι επικίνδυνη για τα δικαιώματα, για τη δημοκρατία και για την ασφάλεια της χώρας.

 

Και στην συνέχεια κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.