Δείπνο Μητσοτάκη με υπουργούς το βράδυ της Παρασκευής – Το επίκεντρο της συνάντησης

Το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δείπνο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με σειρά υπουργών

Το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δείπνο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με σειρά υπουργών.

 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το protothema.gr στο δείπνο παρέστησαν ο  υπουργός Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης,  ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Άκης Σκέρτσος, η Λίνα Μενδώνη, ο Ορέστης Καβαλάκης (γγ ιδιωτικών επενδύσεων και ΣΔΙΤ), και ο πρώην υφυπουργός Περιβάλλοντος Δημήτρης Οικονόμου.

 

 

Επίσης ήταν παρόντες ο Οδυσσέας Αθανασίου και πέντε στελέχη της Lamda Development, έφαγαν ψάρι και ήπιαν λευκό κρασί, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της έναρξης της μεγάλης επένδυσης της Lamda στο Ελληνικό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε χθες την έναρξη της επένδυσης στο Ελληνικό, της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, μέσα από τo Twitter.

Με ένα tweet στα αγγλικά, ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην υπογραφή που βάζει σε τροχιά υλοποίησης την επένδυση του Ελληνικού.

«Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη της επένδυσης στο Ελληνικό με την καταβολή της πρώτης δόσης 300 εκατομμυρίων ευρώ από τον επενδυτή και αναδεικνύει την πρόοδο της Ελλάδας στην υποστήριξη των επενδύσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.