Απάντηση ΝΔ για συνέντευξη Τσίπρα: «Όταν τον επικρίνεις είναι… σαν να κλέβεις εκκλησία» όπως έλεγε ο Ραγκούσης

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2016, ΠΡΙΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ απαντά στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του,  θυμίζοντας το tweet που είχε κάνει το 2016 ο «σημερινός “κηπουρός” » του Αλέξη Τσίπρα.

Ένα σχόλιο που είχε κάνει ο Γιάννης Ραγκούσης τον Ιούλιο του 2016, όταν τότε δεν ήταν ενταγμένος στον ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποίησε η Νέα Δημοκρατία για να σχολιάσει τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Τότε ο σημερινός «κηπουρός» του Αλέξη Τσίπρα, θυμίζει η Νέα Δημοκρατία παραθέτοντας και το σχετικό tweet είχε πει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ , και τότε πρωθυπουργό, ότι «όταν τον επικρίνεις είναι…σαν να κλέβεις εκκλησία».

Το σχόλιο της ΝΔ και η ανάρτηση Ραγκούση έχει ως εξής:

Aντί σχολίου, στη συνέντευξη του κ.Τσίπρα, θα θυμίσουμε μια φράση του σημερινού “κηπουρού του” Γιάννη Ραγκούση: Ο Τσίπρας είναι τόσο λίγος που σε κάνει να νιώθεις ότι πλέον όταν τον επικρίνεις είναι…σαν να κλέβεις εκκλησία.

[[{“fid”:”117125″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”link_text”:null,”attributes”:{“height”:348,”width”:730,”class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]