Ανακοίνωση ΚΙΝΑΛ κατά κυβέρνησης: Απέτυχε παταγωδώς να διαχειριστεί την κρίση στα νησιά

«ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ»

Ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης με αφορμή την πολιτική της στο μεταναστευτικό εξέδωσε το ΚΙΝΑΛ.

Το ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση της κρίσης στα ελληνικά νησιά και σημειώνει ότι η «μεσονύκτια δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία επιτάσσονται ακίνητα στα νησιά είναι η επιβεβαίωση της αποτυχίας τους». Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση είναι αποκλειστική υπεύθυνη για το δράμα που εκτυλίσσεται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:
Το δήθεν «επιτελικό» κράτος της Νέας Δημοκρατίας απέτυχε παταγωδώς να διαχειριστεί την κρίση στα νησιά. Υποσχέθηκαν να λύσουν προβλήματα που δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η πασαρέλα «αρίστων και ικανών» δημιούργησε περισσότερα. Οι υπεύθυνοι άλλαξαν, κανείς δεν παραιτήθηκε.

Υποσχέθηκαν αποσυμφόρηση και δημιούργησαν μεγαλύτερη συμφόρηση. Αφού προσπάθησαν να μεταθέσουν τις ευθύνες στους εγκλωβισμένους και τις ΜΚΟ, τώρα επιδίδονται σε ασκήσεις αυταρχισμού εναντίον των τοπικών κοινωνιών και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ενδιαφέρονται μόνο για την εικόνα τους στα ΜΜΕ. Διχάζουν αντί να ενώνουν.

Η μεσονύκτια δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία επιτάσσονται ακίνητα στα νησιά είναι η επιβεβαίωση της αποτυχίας τους. Σε βάρος της χώρας, των κατοίκων της και της κοινωνικής συνοχής. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το δράμα που εκτυλίσσεται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.