Αιχμηρά σχόλια Μαξίμου κατά Τσίπρα: «Πετάει πάλι λάσπη γιατί μόνο αυτό ξέρει να κάνει»

«ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ»

Αυστηρά σχόλια κατά Τσίπρα έκαναν κυβερνητικοί κύκλοι του Μαξίμου σχολιάζοντας ως «κίνηση πολιτικής ανωριμότητας» την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, «λίγες ώρες πριν από μια σημαντική για τα εθνικά μας συμφέροντα, συνάντηση του Πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πετάξει πάλι λάσπη».

Συγκεκριμένα σχολίασαν: «Μια ακόμα κίνηση πολιτικής ανωριμότητας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λίγες ώρες πριν από μια σημαντική για τα εθνικά μας συμφέροντα, συνάντηση του Πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πετάξει πάλι λάσπη. Μόνον αυτό ξέρει να κάνει».

Συγκεκριμένα, από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης για το αλαλούμ με το πάγωμα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται σε βέρτιγκο» και την κάλεσε να συνέλθει, καθώς πρόκειται για χειρισμούς σε κρίσιμα εθνικά θέματα.

«Είναι εικόνα κυβέρνησης αυτή;» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με «πάγωμα» των ΜΟΕ με την Τουρκία μία ημέρα πριν από τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν, που διαψεύσθηκαν λίγη ώρα αργότερα από άλλες πηγές που αρνήθηκαν ότι υπάρχει τέτοιο ζήτημα.