Το ενδιαφέρον ΤΕΡΝΑ και Intrakat για Άκτωρ μετά την οπισθοχώρηση Κούτρα, η… μονιμοποίηση των ΚΑΡ-ΚΑΡ στο Υποδομών και η υποψηφιότητα Μποροβήλου στην Αρκαδία

Ο Μποροβήλος έπειτα από μια μακρά πορεία στα γήπεδα του ποδοσφαίρου, φαίνεται ότι αποφάσισε να μετακομίσει στο τερέν της πολιτικής

Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Μποροβήλος
– Θυμάστε τον παλιό διαιτητή Γιώργο Μποροβήλο, που, αφού κρέμασε τη σφυρίχτρα του, ξεκίνησε λαμπρή καριέρα παράγοντα στον Αστέρα Τρίπολης, εκπροσωπώντας το δίδυμο των Μπάκου – Καϋμενάκη, που δεν είχε καμία απολύτως σχέση με αυτό που γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια; Ε, λοιπόν, ο Μποροβήλος έπειτα από μια μακρά πορεία στα γήπεδα του ποδοσφαίρου, φαίνεται ότι αποφάσισε να μετακομίσει στο τερέν της πολιτικής. Συγκεκριμένα, και εξ όσων μαθαίνω, θέλει να συμμετάσχει στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του νομού Αρκαδίας. Είναι αυτονόητο να σας πω ότι από τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, και έχοντας τη στήριξη των Μπάκου, Καϋμενάκη, Εξάρχου, θα πλασαριστεί σε πολύ υψηλή θέση.

Τα κοινοβουλευτικά πάρτι του Κυριάκου
– Παρακολούθησα χθες για άλλη μια φορά την εικόνα της Βουλής. Συγκεκριμένα, είδα τον πρόεδρο Μητσοτάκη να κάνει κανονικό πάρτι εντός του Κοινοβουλίου, εκμεταλλευόμενος την ιστορική γκάφα του προέδρου Τσίπρα για «λευκή απεργία» από τα κοινοβουλευτικά δρώμενα. Μάλιστα, το θέαμα γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστικό όταν μετά τον πρωθυπουργό ανεβαίνει στο βήμα ο Μιχάλης Κατρίνης του ΠΑΣΟΚ. Νομίζω πως είναι περιττά τα λόγια… Επειδή όλα αυτά τα βλέπει ο πρωθυπουργός, έχει αποφασίσει να πηγαίνει όλο και συχνότερα στη Βουλή, στέλνοντας μόνο θετικά μηνύματα στην κοινωνία εν τη απουσία του ΣΥΡΙΖΑ και της ξακουστής ηγεσίας του.

Διαψεύδει ο Παντελιάς
– Εκεί που όλοι περιμέναμε να δούμε τους επενδυτές να συνωστίζονται στην είσοδο της Attica Bank, ήρθε μια φρέσκια πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο Παντελιάς της Τράπεζας της Ελλάδος διαψεύδει την ύπαρξη άλλων επενδυτών πλην της παρέας του Αλέξανδρου Εξάρχου. Δεν έχω απολύτως κανέναν λόγο να μην πιστέψω τη διάψευση του γενικού διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος, Σπύρου Παντελιά, επί του θέματος. Άλλωστε, σε αυτό το σίριαλ της Attica Bank ομολογώ ότι έχουν κάνει ξεχωριστή καριέρα, εκτός από τους υποψήφιους επενδυτές (που ποτέ δεν ήρθαν!), και οι κατά καιρούς διαψεύσεις για πολλά και διάφορα που έχουν ανακύψει.

 

Διαβάστε περισσότερα στο powergame.gr