Ζόι Κράβιτζ για Τσάνινγκ Τέιτουμ: «Είμαι ευγνώμων που η ταινία Pussy Island τον έφερε στη ζωή μου»

Η Ζόι Κράβιτζ βρίσκεται σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές, τόσο της επαγγελματικής, όσο και της προσωπικής της ζωής

Η Ζόι Κράβιτζ βρίσκεται σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές, τόσο της επαγγελματικής, όσο και της προσωπικής της ζωής.

Η ηθοποιός φιλοξενείται στο εξώφυλλο του γυναικείου περιοδικού μόδας WSJ. στο τεύχος φθινοπώρου και στην συνέντευξη που παραχώρησε μιλάει για τη συνεργασία της με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ  στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο, στο επερχόμενο θρίλερ «Pussy Island».

«Όταν κάνεις πράγματα με ανθρώπους, είναι κάτι το ιερό, και όταν είσαι συμβατός με κάποιον δημιουργικά, συχνά ανοίγουν άλλα κανάλια, επειδή μοιράζεσαι τον εαυτό σου», είπε η Κράβιτζ. Μιλώντας για τον Τέιτουμ είπε: «Είμαι πραγματικά ευγνώμων που αυτή η ταινία τον έφερε στη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο».

 

 

Η ηθοποιός είπε ακόμα ότι για τον ρόλο του Τέιτουμ ήθελε «κάποιον που δεν είχε παίξει ποτέ πριν έναν σκοτεινό χαρακτήρα, γιατί νομίζω ότι είναι συναρπαστικό να βλέπεις κάποιον να τον υποδύεται κυρίως ένα αγόρι της διπλανής πόρτας, καλό, αξιαγάπητο, όλα αυτά».

«Ένιωσα, ακόμη από μακριά, πριν τον γνωρίσω, ότι ήταν φεμινιστής και ότι δεν φοβόταν να εξερευνήσει αυτό το σκοτάδι, γιατί ξέρει ότι δεν είναι αυτό», εξήγησε η Κράβιτζ στο WSJ. Magazine. «Γι’ αυτό με τράβηξε και ήθελα να συναντηθώ μαζί του. Και είχα δίκιο».

 

 

Από την πλευρά του ο Τέιτουμ δήλωσε στο περιοδικό για τον ρόλο του στην ταινία ότι είναι πολύ ενδιαφέρον να σου προτείνει κάποιος κάτι για το οποίο ποτέ κανείς άλλος δεν σε έχει σκεφτεί.

«Δεν ήξερα τη Ζόι πριν τη γνωρίσω για την ταινία. Όταν πρωτογνωριστήκαμε η ταινία ήταν αρκετά διαφορετική από την τελική της μορφή, αλλά η κεντρική της ιδέα είναι η ίδια», είπε ο ηθοποιός, η εταιρεία του οποίου, Free Association, συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας.

 

Στην ταινία «Pussy Island», ο ηθοποιός υποδύεται τον Slater King, έναν μεγιστάνα της τεχνολογίας που προσκαλεί μια σερβιτόρα με το όνομα Φρίντα (Naomi Ackie) στο ιδιωτικό του νησί. Ενώ η Φρίντα είναι έτοιμη για μια απόδραση, αυτό που θα ανακαλύψει εκεί, είναι «τρομακτικό», σύμφωνα με την περίληψη της ταινίας.