Βλάσσης Χολέβας: Ο πρώτος γάμος – Η 12χρονη κόρη του και η σχέση με την Μαρίνα Πατούλη

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βλάσσης Χολέβας μίλησε για την πρώην σύζυγό του και τη 12χρονη κόρη του

Ο Βλάσσης Χολέβας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη.

 

 

 

Άστοχη η δήλωση του Άγγελου Μπράτη

«Ήταν άστοχη η δήλωση του Άγγελου Μπράτη ότι δεν γνωρίζει την Μέγκι Ντρίο. Ήταν πολύ άκομψο αυτό που έκανε. Το βλέπω σαν επίθεση. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τέτοια πράγματα. Η αγορά είναι πολύ μικρή, το να λες δεν ξέρω τον έναν, δεν ξέρω τον άλλον, γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Δεν έχει κανένα νόημα» σχολίασε ο Βλάσσης Χολέβας για τον κριτή του GNTM.

Για την κόρη του

«Ήμασταν τέσσερα χρόνια παντρεμένοι. Έχουμε μια κόρη που τώρα είναι 12 ετών. Έρχεται και μου λέει “Μπαμπά πρέπει να μιλήσουμε για την συλλογή σου, πρέπει να γίνει μοντέρνα”. Κάνουμε κάθε μέρα βίντεο κλήσεις. Βλεπόμαστε, έχουμε την οπτική επαφή. Την έχω 20 μέρες το καλοκαίρι, βρισκόμαστε Χριστούγεννα και Πάσχα. Η πρώην σύζυγός μου ήταν μοντέλο, έτσι γνωριστήκαμε. Τυχαία συναντηθήκαμε ξανά στο Miami… Ήταν παντρεμένη τότε, όταν γνωριστήκαμε χώρισε κατευθείαν με τον άντρα της» αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

Δείτε ακόμη: Μαρίνα Πατούλη για Βλάσση Χολέβα – Μου δίνει έμπνευση – Είμαστε μαζί – Όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία (Βίντεο)

Για την σχέση του με την Μαρίνα

«Η φημολογούμενη σχέση με την Μαρίνα Πατούλη προέκυψε γιατί κάνουμε παρέα. Με καλέσαν από το γραφείο της για φορέματα για το J2US. Εξέφρασε την επιθυμία να φτιάξει πράγματα με τη δική της υπογραφή. Το ένα έφερε το άλλο και κάναμε πολλά πράγματα. Ο κόσμος λέει διάφορα. Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσουμε με ναι ή όχι στο αν έχουμε σχέση. Προέχει το θέμα της δουλειάς» απάντησε ο Βλάσσης Χολέβας.