Βίκυ Κουλιανού: Εξηγεί γιατί είπε «όχι» στο Survivor – «Διαγνώστηκα με σπονδυλοαρθροπάθεια»

«Τους είπα ότι σε πέντε μέρες θα τους έχω λιποθυμήσει» δήλωσε

Η Βίκυ Κουλιανού έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Το μοντέλο μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» και αποκάλυψε πως ακόμα κι αν ήθελε, δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε κάποιο ριάλιτι, όπως το Survivor, λόγω της σπουνδυλοαρθροπάθειας, με την οποία και διαγνώστηκε.

«Παρότι στο Survivor έχουν πάρει μέρος πολλοί φίλοι μου και το παρακολουθούσα, προσωπικά δεν θα το άντεχα. Δεν αντέχω την πείνα και την ταλαιπωρία. Δεν είμαι για αυτό το στυλ παιχνιδιού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε επίσης, πως της είχε γίνει πρόταση για να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης, όμως τους απάντησε ότι «στις πέντε μέρες θα έχει λιποθυμήσει».

Ωστόσο, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν τη βοηθά επίσης. «Διαγνώστηκα με σπονδυλοαρθροπάθεια που προήλθε από έναν ρόλο σε μια παράσταση, πριν κάποια χρόνια. Έπρεπε να περπατώ αντρικά και να κάνω περίεργες κινήσεις κι αυτό προκάλεσε ένα κενό ανάμεσα στους σπονδύλους, οπότε δεν μπορώ να κάνω απότομες κινήσεις πλέον. Αλλά δεν θα άντεχα στο Survivor γενικά, ούτε τα ζωύφια, ούτε την πείνα», εξήγησε.