Σταμάτης Γαρδέλης: «Νομίζω πως παλιότερα ζούσαν περισσότερο εύκολα σεξουαλικά»

«Υπήρχε μια ευκολία τότε, παρόλο που η εποχή ήταν συντηρητική, αν και σήμερα είναι περισσότερο» συμπλήρωσε

Ο Σταμάτης Γαρδέλης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, αλλά και στις συνεργασίες του.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» αρχικά, αναφέρθηκε στους ηθοποιούς, με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

Όπως είπε, δεν μπορεί να ξεχωρίσει τις συνεργασίες του σε καλές ή κακές. «Δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω. Είναι στιγμές. Αλλά και μια άσχημη στιγμή του θεάτρου, σε σπρώχνει σε μια καλή αναθεώρηση, έναν επαναπροσδιορισμό. Δεν έχω κάτι τραυματικό που δεν θα ήθελα να το ζήσω ξανά», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω καλές και κακές στιγμές, όλες απέδωσαν. Ακόμα και οι αρμονικές συνεργασίες, που δεν απέδωσαν, είχαν κάτι να μου δώσουν. Από ολες τις συνεργασίες κάτι έχεις να πάρεις. Όλες οι συνεργασίες είναι σημαντικές, όπως και η κάθε μέρα ξεχωριστά. Όλα τα γεγονότα σε οδηγούν στο επόμενο», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει συναντήσει. «Από μασημένες τσίχλες, τρίχες, χουφτώματα. Θυμάμαι μια φορά, δεν μπορούσα να περάσω για να φτάσω στο σπίτι μου από τις ποδιές. Υπήρχε μια ευκολία τότε, παρόλο που η εποχή ήταν συντηρητική, αν και σήμερα είναι περισσότερο. Τότε, νομίζω πως ζούσαν περισσότερο εύκολα σεξουαλικά», κατέληξε.