Βασίλης Γκουρούσης: Η σχέση μου με την Τέτα Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση

«Κάποια στιγμή θα ανοίξω το στόμα μου», δήλωσε επίσης

Ο Βασίλης Γκουρούσης προκαλεί αίσθηση με τις νέες δηλώσεις του για τη σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη. Ο ίδιος διευκρινίζει στο Πρωινό: «Δεν ισχύει ότι παίρνω διαζύγιο προς το παρόν, μιλάμε τώρα. Σκέψεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά ακόμα δεν έχουμε προχωρήσει πιο κάτω. Είναι πολλά αυτά που με κάνουν να θέλω να προχωρήσω το διαζύγιο, κάποια στιγμή θα ανοίξω το στόμα μου».

«Η σχέση μου με την Τέτα Καμπουρέλη είναι μια χαρά, δεν έχουμε προβλήματα», λέει ο Βασίλης Γκουρούσης και τονίζει πως: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γάμος, να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Μένω μόνος μου, θέλω να ξεκαθαρίσω τη σκέψη μου. Είμαι πάρα πολύ πληγωμένος από όλους και από όλα. Στη σχέση μας έχει ραγίσει το γυαλί. Δε νομίζω ότι θα μπορέσει να ξαναγυρίσει πίσω το ποτάμι».

«Η σχέση μου με την κ. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα. Από τη δική μου πλευρά εγώ δεν ήμουν καλά από το 2007 μέχρι κάποια στιγμή. Και μετά επειδή μπήκαν τα εγγόνια στη μέση, τα παιδιά, άφησα τη ζωή μου να κυλήσει. Τώρα έγινε και αυτό και ξαναγυρίσαμε πάλι πίσω» αποκαλύπτει ο Βασίλης Γκουρούσης.