Τζένιφερ Λόπεζ: Προσπαθεί να πείσει ότι με τον Μπεν Άφλεκ είναι όλα καλά (Βίντεο)

Η Λατίνα σταρ με ανάρτησή της δείχνει ότι περνάει πάντα τις καλύτερες στιγμές με τον σύζυγό της

Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές της ότι είναι «όλα καλά» ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ.

Μετά το «επεισόδιο» στα φετινά Grammy όπου ο φακός συνέλαβε το διάσημο ζευγάρι σε έντονη λεκτική στιγμή η Λατίνα σταρ ανέβασε στο Instagram της ένα βίντεο από τη λαμπερή βραδιά.

Οι δυο τους ποζάρουν μαζί και χαμογελαστοί σε διάφορα στιγμιότυπα. Στο μήνυμά της η Τζένιφερ Λόπεζ γράφει: «Πάντα οι καλύτερες στιγμές με την αγάπη μου, τον σύζυγό μου».


Το μήνυμα της Τζένιφερ Λόπεζ στα προσωπικά της social media ήρθε ως απάντηση στα όσα γράφονται για τον τρόπο που αντιμετώπισε τον Μπεν Άφλεκ στα Grammy. H κάμερα την έπιασε να τον επιπλήττει επειδή εκείνος φάνηκε να βαριέται.

Πιο συγκεκριμένα η Τζένιφερ Λόπεζ «διέταξε» τον σύζυγό της να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Grammy. Μάλιστα φάνηκε να του επιτίθεται και να απαιτεί να προσποιηθεί ότι διασκεδάζει.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, που συχνά φαίνονται σφιγμένοι όταν εμφανίζονται δημόσια, εθεάθησαν σε μια έντονη στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής, ακριβώς την ώρα που ο οικοδεσπότης Τρέβορ Νόα καθόταν δίπλα τους.

«Σταμάτα», του λέει η Τζένιφερ Λόπεζ. «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο “ζωντανός”». Ο Μπεν Άφλεκ απαντά: «Ίσως να το κάνω».

Παρά την «αγαπησιάρικη» ανάρτησή της, οι θαυμαστές δεν φάνηκε να πείθονται ότι είναι όλα καλά μεταξύ τους.

Τα σχόλια στα social media

Αρκετοί ήταν οι followers που έκαναν σχόλια για τη μεταξύ τους σχέση.

«Δεν ξέρω, αλλά παίρνω “μηνύματα” από αυτούς τους δύο που μου φαίνονται παράξενα».

«Γιατί ο Ben μοιάζει να πονάει συνέχεια;»

«Γι’ αυτό δεν βγάζω πια φωτογραφίες με τον σύζυγό μου. Ποτέ δεν φαίνεται να διασκεδάζει ή απλά δεν είναι φωτογενής. Αλλά δεν έχω καμία στιγμή ντροπής».

«Έχω μάθει να σέβομαι την επιλογή του να μην απαθανατίζει κάθε selfie. Κάποιοι άντρες απλά δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτό όσο εμείς τα κορίτσια

«Αστείο που φαινόταν βαριεστημένος και όχι χαρούμενος που βρισκόταν εκεί».