Τζένιφερ Άνιστον: Σταμάτησε να κάνει παρέα με άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα – «Το θεωρώ ντροπή»

Η ηθοποιός προσπαθεί μέσω των social media να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί

Ότι έχει σταματήσει να κάνει παρέα με ανθρώπους, που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού παραδέχτηκε πρόσφατα η Τζένιφερ Άνιστον . Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός έχει δείξει από την αρχή τη στήριξή της στο σύστημα υγείας, ενώ προσπαθεί μέσω των social media να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί και να τηρεί τα μέτρα προστασίας.

Όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε αμερικανικό περιοδικό η ηθοποιός, θεωρεί «ντροπή» να αρνείται κανείς να κάνει το εμβόλιο. «Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, που είναι αντι-εμβολιαστές ή απλά δεν ακούν τα γεγονότα. Είναι πραγματικά ντροπή, έπειτα από όλα αυτά, που έχουμε περάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Μόλις έχασα ανθρώπους, που είχα κοντά μου σε καθημερινή βάση, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και αυτό είναι πολύ άσχημο. Αλλά νιώθω ότι είναι και ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να ενημερώνεις αν έχεις εμβολιαστεί ή όχι, εφόσον δεν κάνουμε όλοι τεστ κάθε μέρα», εξήγησε η ίδια.

Ακόμη η Τζένιφερ Άνιστον ανέφερε πως παρόλο που είναι λογικό ο καθένας να έχει την άποψή του ή το δικαίωμα της επιλογής, δεν μπορεί να δεχτεί τον φόβο όσων δεν εμβολιάζονται, καθώς συνήθως προέρχεται από την προπαγάνδα και τις θεωρίες συνομωσίας, που ακούγονται.

Γενικότερα, η διάσημη ηθοποιός από το πρώτο κύμα της πανδημίας προσπαθούσε να προωθήσει την χρήση μάσκας, την τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων και τα λοιπά μέτρα κατά του κοροναϊού με τις αναρτήσεις της.