Τομ Χανκς: Έχω γυρίσει ένα τόνο ταινίες, μόνο 4 είναι πολύ καλές

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Philadelphia» δήλωσε πρόσφατα ότι έχει γυρίσει μόνο τέσσερις πολύ καλές ταινίες

O Τομ Χανκς είναι ένας από τους πιο διάσημους και παραγωγικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Έχει γυρίσει αξέχαστες ταινίες όπως το «Forrest Gump», το «Splash», το «Big» και πολλές άλλες. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Philadelphia» δήλωσε πρόσφατα ότι έχει γυρίσει μόνο τέσσερις πολύ καλές ταινίες.

«Κανείς δεν ξέρει πώς φτιάχνεται μια ταινία – αν και όλοι νομίζουν ότι ξέρουν», δήλωσε ο χολιγουντιανός σταρ στο περιοδικό «People».

«Έχω γυρίσει έναν τόνο ταινίες, και τέσσερις από αυτές είναι αρκετά καλές. Ακόμα και σήμερα εξακολουθώ να εκπλήσσομαι με το πώς γίνονται οι ταινίες. Από την αναλαμπή μιας ιδέας μέχρι την εικόνα που τρεμοπαίζει στην οθόνη, η όλη διαδικασία είναι ένα θαύμα».

 

Ο Τομ Χανκς προωθεί νέο του βιβλίο

Ο Τομ Χανκς θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2023 το δεύτερο λογοτεχνικό μυθιστόρημά του, το οποίο διαδραματίζεται στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Το βιβλίο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece» παρακολουθεί «τα γυρίσματα μιας ταινίας δράσης με υπερήρωες», σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου.

«Κάθε χαρακτήρας στο βιβλίο κάνει κάτι που βίωσα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας μιας ταινίας, εκτός από το να ανακαλύψει μια φιλοσοφία ή να μάθει ένα σημαντικό μάθημα», δήλωσε ο Χανκς για να συνεχίσει: «Ακόμη και οι ανόητες στιγμές είναι κάποιο κόλπο που έκανα ή κάποιο λάθος».

Όπως ο ίδιος ανέφερε, έχει κάνει πολύ καλές ταινίες, για την ερμηνεία του στο «Forrest Gump» και το «Philadelphia», όπου κέρδισε δύο το Όσκαρ του καλύτερου ηθοποιού.

Η καριέρα του Χανκς περιλαμβάνει ταινίες όπως «Apollo 13», «Saving Private Ryan», «You’ve Got an Email», «Castaway», «The Green Mile», μεταξύ άλλων. Ήταν επίσης η φωνή του Γούντι στο Toy Story 1 και 2.