Θανάσης Τσαλταμπάσης: Πώς ήταν η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη (Βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε στιγμές απο την παράσταση που έπαιζε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Τον γνωστό ηθοποιό Θανάση Τσαλταμπάση συνανάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τελευταία της παράσταση, μοιράστηκε «περίεργες» στΙγμΈς που έχει ζήσει με θαυμαστές του και τη ζωή με τη σύντροφο του.

«Από μικρός έβλεπα πολύ θέατρο με τους γονείς μου. Πάντα ένιωθα πιο άνετα πάνω στη σκηνή. Ήμουν ένα ντροπαλό παιδί και παραμένω εσωστρεφής. Ήμουν 14 ετών όταν ξεκίνησα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν όλο σαν παραμύθι. Σε εκείνη την παράσταση “έφυγε” η Αλίκη», ανέφερε ο αγαπημένος ηθοποιός για το ξεκίνημά του στο πλευρό της μεγάλης πρωταγωνίστριας.

«Η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν τρομακτική ποτέ, μου άρεσε. Στην αρχή ένιωθα άβολα μόνο με το “πες μας κάτι να γελάσουμε”», αποκάλυψε ο ίδιος.

Οι «περίεργες» στιγμές που έχει ζήσει με θαυμαστές του

«Μου έχουν ζητήσει πάνω στην μπουκιά, στην ηλιοθεραπεία, στη θάλασσα, να βγούμε φωτογραφία. Ένας κύριος με αγκάλιαζε και δεν ήξερα πώς να τον ξεκολλήσω, ήταν και μεγαλόσωμος», είπε χαρακτηριστικά.

«Υπήρχαν φορές στο “Ευτυχισμένοι μαζί” που δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε σκηνή από τα γέλια. Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος στην ουσία του, με πολύ χιούμορ παράλληλα. Είναι πολύ δοτικός, μου έδινε άπειρο χώρο και χρόνο», είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» και τη συνεργασία του με το Γιάννη Μπέζο.

Η ζωή με τη σύντροφο του

Αυτή την περίοδο, ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε ότι «Συμπρωταγωνιστώ με τη σύζυγό μου και το απολαμβάνουμε», αναφερόμενος στην παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής» στο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, όπου συμπρωταγωνιστεί με τη σύζυγό του, Αγοραστή Αρβανίτη.

«Δεν είμαι ούτε κατά ούτε υπέρ του γάμου, είμαι υπέρ του όπως νιώθει ο κάθε άνθρωπος. Είμαι τόσο πλήρης με τη σχέση μου που δε νιώθω ότι χρειάζεται κάτι άλλο. Αλλά δεν έχουμε και πρόβλημα αν προκύψει ο γάμος. Με την Αγοραστή νομίζω από την αρχή το αισθανθήκαμε και το δείξαμε ο ένας στον άλλον», είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης κλείνοντας.