Τέιλορ Σουίφτ: Ήθελε να παίξει στο «Twilight», όμως ο σκηνοθέτης την απέρριψε για «το καλό της ταινίας»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν μεγάλη θαυμάστρια της συγκεκριμένης σειράς ταινιών

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Twilight» αποκάλυψε πως η Τέιλορ Σουίφτ του είχε ζητήσει να κάνει ένα μικρό «πέρασμα» από την ταινία, όμως εκείνος αρνήθηκε.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν μεγάλη θαυμάστρια της συγκεκριμένης σειράς ταινιών. Μάλιστα, είχε ζητήσει από τον σκηνοθέτη να της δώσει οποιονδήποτε ρόλο, ακόμα κι εκείνον του κομπάρσου. Αρκεί να αποτελούσε κι εκείνη ένα μικρό κομμάτι του πρότζεκτ.

«Ήταν τεράστια φαν του Twilight. Ήθελε πολύ να είναι στην ταινία τότε», δήλωσε στον Independent ο σκηνοθέτης, Κρις Βάιτζ. Όπως ανέφερε μάλιστα, η τραγουδίστρια ήθελε τόσο «απελπισμένα» να συμμετάσχει στην ταινία, που του είχε ζητήσει ακόμα και να υποδυθεί μία κοπέλα που στεκόταν στην ουρά μιας καφετέριας. Αρκεί να φαινόταν σε ένα μόνο πλάνο.

 

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης θεώρησε πως κάτι τέτοιο ίσως να μην έφερνε τα επιθυμητά αποτελέσματα. «Δεν ήθελα να υπάρχει στο πλάνο, γιατί θα αποσπούσε όλη την προσοχή», εξηγεί.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σκεφτόμουν πως αν κανείς έβλεπε την Τέιλορ Σουίφτ απλά να περπατάει σε κάποιο πλάνο, δεν θα μπορούσε μετά να συγκεντρωθεί στην επόμενη σκηνή. Όλοι θα προσπαθούσαν να επεξεργαστούν αυτό που είδαν».

 

 

Βέβαια, μπορεί τότε να πήρε εκείνη την απόφαση για «το καλό της ταινίας», όμως σήμερα το μετανιώνει. «Μερικές φορές παίρνεις αποφάσεις νομίζοντας ότι είναι για καλό, αλλά κάνεις λάθος. Θα μπορούσα να το έχω συζητήσει περισσότερο μαζί της», αναφέρει κλείνοντας.