Συγκλονίζει η Κατερίνα Μπιλάλη: Με είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά γνωστός κωμικός που βρίσκεται στο απυρόβλητο

Τι είπε η γνωστή ηθοποιός

H Κατερίνα Μπιλάλη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για χάρη της πρωινής εκπομπής «Super Κατερίνα».

 

 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε από γνωστό κωμικό που είναι στο… απυρόβλητο.

Φιλιππίδης

«Δεν είναι στο χέρι του καθενός να πει την άποψή του, ξέρουμε ότι αυτά είναι τερατώδη πράγματα που έκαναν και πρέπει ανάλογα να τιμωρηθούν. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη… παραλίγο. Μου ζητούσε συνεχώς να πάμε σε διάφορα μέρη, βράδυ, κι εγώ δεν πήγα ποτέ. Βέβαια, δεν είναι κακό να πας κάπου να μιλήσεις, αλλά κάτι ψυχανεμίστηκα στον αέρα και δεν πήγα ποτέ.

Με είχε δει σε μια παράσταση και μου ζήτησε να βρεθούμε για ένα ρόλο, για την επόμενη σεζόν. Εγώ έπαιζα στη Λάρισα και αυτός στη Θεσσαλονίκη και ήθελε να έρθει να με πάρει, να πάμε στη Θεσσαλονίκη. Μου φαίνονταν περίεργα όλα αυτά. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Είχα ακούσει άπειρα περιστατικά με τον Φιλιππίδη, τα ξέραμε σχεδόν όλοι», είπε η Κατερίνα Μπιλάλη.

Σεξουαλική παρενόχληση

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, η Κατερίνα Μπιλάλη απάντησε: «Ο άνθρωπος αυτός είναι στο απυρόβλητο. Με είχε καλέσει σε ένα σπίτι, στο οποίο μου είχε πει ότι ζει η οικογένειά του, αλλά ήταν μια γκαρσονιέρα τελικά, για να πάρω τη δουλειά.

Κι έπρεπε να υποκύψω σε κάποια δικά του θέματα σεξουαλικά και σηκώθηκα κι έφυγα. Πήγα στην αστυνομία και κατήγγειλα το γεγονός και με κορόιδευαν. Ήξεραν τον άνθρωπο αυτόν γιατί είναι κωμικός και τον συμπαθούν πολύ και με κορόιδευαν, ότι εντάξει, δεν σου έκανε και τίποτα».