Σόνια Θεοδωρίδου: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της η σπουδαία σοπράνο (Φωτο)

Η διάσημη Ελληνίδα σοπράνο και ο αγαπημένος της σφράγισαν τον έρωτά τους μαζί με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους

Η Σόνια Θεοδωρίδου παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Δημήτρη στο Δημαρχείο Περιστερίου.

 

Η διάσημη Ελληνίδα σοπράνο και ο αγαπημένος της σφράγισαν τον έρωτά τους μαζί με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Η Σόνια Θεοδωρίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Η απόφαση για δεύτερο γάμο

Η Σόνια Θεοδωρίδου είχε κάνει γνωστό ότι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της με μία ανάρτηση στο facebook:

«Είπα ναι. Μετά από σκέψη και αναγνωρίζοντας τη βαθιά ανάγκη μου να αγαπώ και να αγαπιέμαι ελεύθερα, χωρίς φραγμούς, χωρίς πόνο χωρίς πρέπει. Είπα ναι, γιατί έχω δικαίωμα στην ευτυχία, τη γαλήνη, στο μαζί. Αποφάσισα να ανήκω στις γυναίκες που δεν παρέμειναν σε ένα γάμο φάρσα. Όσο και αν κόστισε.. Είπα “Σόνια, μεγάλωσες, άσε τους έρωτες”, αλλά τελικά είπα “ναι”.

Δεν εγκατέλειψα να ζήσω μια ζωή που μου έτυχε, αλλά δεν μου άξιζε. Έστειλα την ευχή μου να βρεθεί και για μένα αυτός που θα διαβάσει την ψυχή μου, θα αφουγκραστεί τα θέλω μου και θα σταθεί άξια δίπλα μου. Και ήρθε. Ωρίμασα, δεν γέρασα, δεν εγκατέλειψα. Σε εσάς που με διαβάζετε, σας παροτρύνω και σας εύχομαι να ζήσετε την ζωή που σας αξίζει πραγματικά. Αυτή που είναι λουσμένη στο θείο φως της αγάπης, του σεβασμού και πάνω από όλα της πραγματικής χαράς» έγραψε η Σόνια Θεοδωρίδου στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.