Βασίλειος Κωστέτσος για την επίθεση που δέχτηκε: «Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του σχεδιαστή μετά τη χθεσινοβραδινή επίθεση που δέχτηκε στην πλατεία Συντάγματος

Για την επίθεση που δέχτηκε στην πλατεία Συντάγματος χθες το βράδυ μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος πριν από λίγο.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο σχεδιαστής δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Πέμπτης μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος μαχαιρώθηκε με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και περιέγραψε όλα όσα βίωσε, δηλώνοντας σοκαρισμένος.

«Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι. Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα με τα μούτρα κάτω στο πλατύσκαλο, πριν τα σκαλιά. Άκουγα ουρλιαχτά, πάνω φώναζαν την αστυνομία. Και βλέπω ξαφνικά τον φίλο μου, που είναι 90 κιλά να φεύγει από το 2ο σκαλί, να τον πετάνε και να προσγειώνεται δίπλα μου» δήλωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Προ ολίγου, ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση μέσα από το προφίλ του στο Instagram. Στο story που ανέβηκε από το προφίλ του, ο Βασίλειος Κωστέτσος έγραψε:

«Συγγνώμη που δεν απαντάω στα τηλέφωνα και τα μηνύματα αλλά είμαι σοκαρισμένος. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλους τους φίλους μου για το ενδιαφέρον αλλά και όλους τους φίλους από τα social. Δόξα τω Θεώ είχα Άγιο και δε με σκότωσαν. Επαναλαμβάνω, όχι σε κανένα σοκάκι αλλά στην πιο δημοφιλή, ιστορική και πολυσύχναστη πλατεία της Ελλάδας. Είμαι καλά στην υγεία μου. Σύντομα κοντά σας. Σας ευχαριστώ».

 

Δείτε την ανάρτησή του:

kostetsos0