Τρύφωνας Σαμαράς: Πώς αντέδρασε ο πατέρας του όταν έμαθε για τις σεξουαλικές του επιλογές (Βίντεο)

Μία κοινή εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον πατέρα του στο Happy Day

Μία κοινή εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον πατέρα του στο Happy Day. Μεταξύ άλλων, μπαμπάς και γιος αναφέρθηκαν στη σχέση τους και μοιράστηκαν άγνωστα περιστατικά από την καθημερινότητα τους.

«Ο Τρύφωνας ήταν λίγο έντονος, δεν άκουγε καθόλου. Ό,τι ήθελε έκανε» απάντησε ο πατέρας του Τρύφωνα Σαμαρά, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το πιο περίεργο πράγμα που έκανε στον πατέρα του: «Μία φορά ήθελα να κάνω ένα πάρτι. Είχα καλέσει αναρχικούς, κάτι άλλους φίλους μου και μόλις γύρισαν στο σπίτι οι γονείς μου και αντίκρισαν τα αποτσίγαρα, άρχισαν να φωνάζουν».

«Άλλη μία φορά, είχα φέρει έναν φίλο μου και καθόμασταν, αλλά η μαμά μου δεν τον ήθελε. Αυτός μετέπειτα, έγινε τραβεστί. Και εγώ, για να μην τον δει, τον έκλεισα μέσα στη ντουλάπα» εξομολογήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Όσον αφορά στο σεξουαλικό προσανατολισμό του και πώς αντέδρασαν όταν το πληροφορήθηκαν, ο πατέρας του σημείωσε πως «στις αρχές, όταν το μάθαμε στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Η μάνα του έκλαιγε και δεν σταματούσε».

Δείτε όσα είπε