Τριαντάφυλλος για Κωνσταντίνο Βασάλο και Survivor All Star: «Κάτσε με το 17% και το 18% και είναι μια χαρά» (Βίντεο)

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε από ταξίδι του στην Αυστραλία και έριηε κεραυνούς μπροστα στις κάμερες για τον Μπο, τον Βασάλο και το Survivor all star

Τον Τριαντάφυλλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και η δημοσιογράφος, Βασιλική Μπασιούρη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής επέστρεψε από ταξίδι του στην Αυστραλία και, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στο Survivor All Star αλλά και σε όσους τον έχουν αποκαλέσει κ@@@τούμπα.

 

Αν δεν είναι στημένο είναι απαράδεκτο

«Τα βλέπω, γουστάρω. Εγώ πιστεύω αν έχει άνδρα τον Μπο, ένα τόσο ωραίο αγόρι, παιδαράς και είσαι δύο μήνες μαζί και είσαι μέσα στα μέλια, δεν το κάνεις αυτό. Δεν ξέρω αν είναι στημένο, αλλά αν δεν είναι, είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε, είναι πούλημα τρελό», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

 

Είναι το χειρότερο πούλημα

«Είναι δυνατόν να είμαστε φίλοι και να σου πω “πρόσεχε την γυναίκα μου τώρα που θα φύγετε” και εσύ όχι απλά να την προσέχει αλλά να την φιλάς, να την χαϊδεύεις και να κάνεις αυτά που κάνεις, είναι το χειρότερο πούλημα. Έχω κάνει πολύ προετοιμασία για να πάω, αλλά δεν θα πάω λόγω του παιδιού. Και με 50.000€ δεν πάω».

 

Όχι ρε μάγκα εγώ δεν πάω

«Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι είπαν “θα μπει ο κ@@@τούμπας και θα παίρνει 10.000 ευρώ”. Όχι ρε μάγκα εγώ δεν πάω ούτε με 100.000 ευρώ τον μήνα», πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.

Κλείνοντας, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που τον χαρακτήρισε παιδάκι υποστηρίζοντας πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης.

 

Την Ευρυδίκη την θεωρώ σταρ

«Κάποια λόγια πονάνε, ο Κωνσταντίνος το ξεκίνησε αυτό σε ένα πούλμαν που ήμασταν και του απάντησα. Κάτσε με το 17% και το 18% και είναι μια χαρά και μην τρελαίνεσαι. Επικοινώνησα με την Ευρυδίκη, την θεωρώ σταρ, την συμπαθώ πάρα πολύ, στεναχωρήθηκα πολύ όταν έφυγε», είπε ο Τριαντάφυλλος.