«Τι Ζούμε ρε;»: Με επιθεώρηση επιστρέφει στο θέατρο η Δήμητρα Παπαδοπούλου (Βίντεο)

Στο πλευρό της ο Θοδωρής Αθερίδης και πλήθος αγαπημένων ηθοποιών

«Τι Ζούμε, ρε;;;». Αυτός είναι ο τίτλος της νέας επιθεώρησης της Δήμητρας Παπαδοπούλου, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, που ανεβαίνει από τις 10 Ιουνίου στο θέατρο Άλσος.

Μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό. Ένας καθρέφτης που σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, που παραμορφώνει και μεγεθύνει.

Μια επιθεώρηση όπου πάνω στην σκηνή θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει η Δεξιά με την Αριστερά, ο Πούτιν με τον Μπάιντεν, η νοικοκυρά με την νεολαία.

Η κάμερα της «Ελένης» βρέθηκε στις πρόβες και συνάντησε τους πρωταγωνιστές.

«Αν δεν μας έβρει καμία λέπρα, χολέρα ή κάτι με τους πιθήκους, θα είμαστε μαζί για να το ευχαριστηθούμε», είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία υπογράφει τα κείμενα και συμμετέχει στην επιθεώρηση.

«Έχουμε πολύ άγχος γιατί είναι πάρα πολλή η δουλειά», συμπλήρωσε.

Ο συμπρωταγωνιστής της, Θοδωρής Αθερίδης, είπε:

«Η Δήμητρα διαρκώς αφαιρεί και προσθέτει πράγματα με τα οποία κατουριόμαστε όλοι. Είναι σαν να έχουμε μαζευτεί σε γιορτή και να κάνουμε ένα event. Το μαγικό είναι ότι θα βρεθούμε πρώτη φορά στην σκηνή μαζί».

«Ανήκω στην dream team, είναι όλοι εξαιρετικοί», είπε από τη μεριά του ο Κρατερός Κατσούλης, ενώ για την γραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου μίλησε η Ελένη Κοκκίδου.

«Η Δήμητρα είναι εξαιρετική πένα».

Στην επιθεώρηση πρωταγωνιστούν: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης, Παρθένα Χοροζίδου.