Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: Έσβησε το τατουάζ με το όνομα της Ταραμπάνκο – «Με έχει πειράξει αυτή η κοροϊδία» (Βίντεο)

«Το "θέλω λίγο χρόνο" είναι στην ίδια κλίμακα με το "είχα πιει, δεν ήξερα τι έκανα"»

Για τη σχέση και τον χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, ενώ αποκάλυψε επίσης, ότι έχει αφαιρέσει το τατουάζ με το όνομά της από το πρόσωπό του.

Ο tattoo artist εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ξεκαθάρισε όσα συνέβησαν με το μοντέλο και τους οδήγησαν στον χωρισμό.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη μεταξύ μας, συγκατοικούσαμε από την πρώτη στιγμή, ήμασταν δέκα μήνες μαζί. Εγώ τουλάχιστον, την ερωτεύτηκα, είχε γίνει πρόταση γάμου. Κάθε μέρα γινόταν πρόταση γάμου. Κάθε μέρα λέγαμε πόσο ερωτευμένοι είμαστε και πόσο πολύ αγαπιόμαστε. Δεν ανακάλυψα ότι κάτι δεν πάει καλά. Απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα “θέλω λίγο χρόνο”», ανέφερε αρχικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, ο ίδιος δεν μπορούσε να πάρει στα σοβαρά μία τέτοια φράση. «Το “θέλω λίγο χρόνο” είναι στην ίδια κλίμακα με το “είχα πιει, δεν ήξερα τι έκανα”. Θες χρόνο, ναι, πάρε τον χρόνο σου κι είμαστε εδώ να τα συζητήσουμε όλα. Πριν τρεις μέρες όμως, είχες βγει σε εκπομπή κι είχες κάνει κάποιες δηλώσεις», τόνισε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Ανέφερε μάλιστα, πως αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι η Κάτια είχε δείξει στον αέρα της εκπομπής το δαχτυλίδι που της είχε προσφέρει και ήταν της μητέρας του, που έχει φύγει από τη ζωή.

«Είχε δείξει το μονόπετρο της μητέρας μου. Εγώ δεν θα έβγαινα ποτέ να κάνω καμία δήλωση, αν δεν με είχε προσβάλλει αυτή η κίνηση. Το να δείξει αυτό το πράγμα και μετά, να έχουμε άλλα… Το δαχτυλίδι της μαμάς μου δεν το δώρισα εγώ, το δώρισε ο πατέρας μου την επόμενη μέρα από τον θάνατο της μαμάς μου. Η μαμά μου έφυγε από τη ζωή στις 7 Σεπτεμβρίου. Η Κάτια την είχε γνωρίσει, ήμασταν μαζί τότε, οπότε αυτή η κίνηση ήταν πολύ σημαντική για εμένα», δήλωσε ο tattoo artist.

Αναφορικά με αυτό που τον ενόχλησε στην στάση της πρώην συντρόφου του, εξήγησε: «Είναι λογικό σε μία σχέση να υπάρχουν κρίσεις και κάποιος να ζητάει χρόνο. Αυτό τον χρόνο τον παίρνεις για τον εαυτό σου, όχι για να κάνεις κάτι άλλο. Ξέρω ότι μετά τις δηλώσεις της σε αυτή την εκπομπή, είχε και κάτι άλλο. Το παιδί που είναι μαζί της τώρα, είχε έρθει στον χώρο μου να συζητήσουμε ένα πρότζεκτ γα τατουάζ. Ήταν και η Κάτια εκεί. Φεύγει το παιδί, περνάει ο καιρός, μου ζητάει η Κάτια χρόνο και μια μέρα σκάει ένα τηλέφωνο, μου λέει ποιος είναι και μου είπε ότι θέλει να μου ζητήσει συγγνώμη. Σε αυτό, τον παραδέχομαι, γιατί κι εγώ στην αντίστοιχη δική μου περίπτωση, δεν το έκανα. Μου το είπε ο ίδιος, την ακούω τη “συγγνώμη” του».

Όσο για τη γνωριμία τους, εξήγησε πως η Κάτια Ταραμπάνκο ακολουθεί την ίδια τακτική με τους συντρόφους της.

«Έτσι όπως γνωρίστηκα εγώ μαζί της, έτσι γνώρισε και τον επόμενό της σύντροφο. Την Κάτια τη γνώρισα στον χώρο που κάνω τα tattoo, είχε έρθει με τον τότε σύντροφό της και έναν φίλο. Φεύγοντας με ακολούθησε στο insta και άρχισαν τα like και τα comments. Εγώ άρχισα να μιλάω μαζί της, όταν μου είπε ότι χώρισε, μέχρι τότε ήμουν αδιάφορος. Από τη μέρα που χωρίσαμε, δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου, με έχει πειράξει αυτή η κοροϊδία. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει επανασύνδεση», είπε κλείνοντας.

Τέλος, αποκάλυψε πως αφαίρεσε το τατουάζ με το όνομά της από το πρόσωπό του, ενώ κι η ίδια του επέστρεψε το δαχτυλίδι.