Συγκινούν Κουρκούλης, Χαρδαβέλλας και Σαββιδάκης: Μιλούν για τις δύσκολες στιγμές της ζωής τους και το θαύμα που βίωσαν (Βίντεο)

Διάσημοι Έλληνες που βίωσαν το θαύμα χάρη στην πίστη τους

Τις ιστορίες διάσημων Ελλήνων που χάρη στην πίστη τους στον Θεό, βίωσαν θαύματα συγκέντρωσε και παρουσιάζει το «Πάμε Δανάη».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε εξαιτίας του καρκίνου.

«Μετά από μια οξεία παγκρεατίτιδα, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα στην κεφαλή του παγκρέατος. Ήταν καρκίνος. Εντελώς ξαφνικά ένας φίλος μου με παρακίνησε να πάμε για πρώτη φορά στο Άγιο Όρος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

«Μεγάλη Παρασκευή, βρισκόμουν μπροστά από μια εικόνα και ένας παππούλης μου είπε: ”Όταν φύγει ο κόσμος έλα μονός σου να σε πάρω εγώ μέσα. Εκεί κατέρρευσα. Είδα ένα ήσυχο περιβάλλον που μπορούσα να καταρρεύσω. Έκανα το Πάσχα εκεί και μετά κατέβηκα στην Αθήνα. Διένυα την τρίτη περίοδο εξετάσεων και τότε διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε τίποτα. Μου είπαν ότι πρόκειται για περίπτωση αυτοΐασης», δήλωσε στη συνέχεια όντας αρκετά συγκινημένος.

Ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του, το οποίο διαπίστωσε μετά την επίσκεψή του σε έναν ναό.

«Πήγαινα πολύ συχνά στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό. Εκεί ο πατέρας Δημήτριος που έχει τον θαυματουργό Σταυρό, κατά διαστήματα ευλογεί τον κόσμο. Κάποια στιγμή με σταύρωσε και έμενα και κόλλησε ο Σταυρός στην πλάτη μου, τότε μου είπε: «Πήγαινε να κάνεις ακτινογραφία στο συγκεκριμένο σημείο. Εγώ έκανα την ακτινογραφία και όντως βρήκαν κάτι. Δόξα τω Θεώ ”έπεσα” σε καλά χέρια και πήγαν όλα καλά», αποκάλυψε ο ίδιος.

Για την περιπέτειά του με τον καρκίνο μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Όταν πήγαμε στην Πάρο ένιωθα την ανάγκη να πάω να προσευχηθώ. Ήξερα ότι έχω καρκίνο, μου το είχαν πει ήδη. Πήγα και προσευχήθηκα στην Παναγιά την Εκατονταπυλιανή. Έμεινα απέναντι της και της είπα: ”Βοήθησε με να το αντιμετωπίσω και να ζήσω. Ήταν τέτοια η ένταση της παράκλησης μου που ένιωθα ένα χτύπημα στο στήθος. Ένιωσα ότι υπάρχει μία θεία προστασία στη μάχη που θα έδινα», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Βγαίνοντας από την εκκλησία, ήταν δίπλα μου μία μαυροφορεμένη γυναίκα και μου είπε: ”Αυτό το κράτησα για εσένα”, δίνοντας μου κάτι σαν φυλαχτό. Πήρα στο χέρι μου το φυλαχτό και το κοιτούσα. Μόλις σήκωσα το κεφάλι μου για να την ευχαριστήσω, η γυναίκα αυτή είχε εξαφανιστεί», συνέχισε, σε μία περιγραφή που ανατριχιάζει.

«Παιδιά ήταν τόσο άρρωστο αυτό το κορίτσι. Μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνει παιδί. Φύγαμε και πήγαμε μαζί το βράδυ στη Σουρωτή, στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου και καθίσαμε μαζί με την ηγουμένη και τις καλόγριες, κάναμε μία παράκληση και η Ρούλα σηκώθηκε γιατί ήταν ακόμα στο αναπηρικό καρεκλάκι», ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους περιγράφοντας ένα θαύμα που βίωσε η Ρούλα Κορομηλά.