Στάθης Σχίζας: Έκανε τατουάζ το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου (Βίντεο)

«Δεν ήταν χλιδάτες οι διακοπές μας, ήμασταν από τα λίγα ζευγάρια της showbiz που κάναμε και πολύ χαλαρές διακοπές»

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψαν τα νέα τους σχέδια, ενώ ο νικητής του Survivor έδειξε το τατουάζ που έχει κάνει για χάρη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

 

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, βρήκε το ζευγάρι στο αεροδρόμιο της Αθήνας λίγο πριν αναχωρήσουν για Ιταλία.

Μεταξύ άλλων οι δυο τους μίλησαν για τα σχόλια που έγιναν το φετινό καλοκαίρι, περί χλιδάτων διακοπών: «Δεν ήταν χλιδάτες οι διακοπές, ήμασταν από τα λίγα ζευγάρια της showbiz που κάναμε και πολύ χαλαρές διακοπές. Πήγαμε στην Κω και στη Σάμο, δεν πήγαμε στη Μύκονο. Μείναμε σε σπίτια φίλων. Στην Κω το ξενοδοχείο ήταν ενός γνωστού μας και στη Σάμο το ίδιο. Δεν περιμέναμε ένα Survivor για να πάμε διακοπές. Κάναμε διακοπές και πριν πάμε στο παιχνίδι, απλώς τώρα ο κόσμος ασχολείται μαζί μας. Δεν προκαλέσαμε».

Όσον αφορά στα σχόλια που έγιναν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, πώς είναι μαζί με τον Στάθη Σχίζα για το χρηματικό έπααθλο του ριάλιτι επιβίωσης: «Έχω τα δικά μου χρήματα, δουλεύω από τα 16, έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές. Δεν περίμενα έναν τελικό Survivor και έναν νικητή για να ζήσω και να κάνω χλιδάτες διακοπές».

Η δημοσιογράφος αναφερόμενη στον Στάθη Σχίζα και κάνοντας λόγο για το τατουάζ του Survivor που έκανε ο ίδιος πριν από λίγο καιρό, τον ρώτησε αν έχει κάνει κάποιο τατουάζ αφιερωμένο στη σύντροφό του: «Για την Αλεξάνδρα έχω κάνει από πέρυσι. Έχω κάνει το όνομά της».

Για το αν το ζευγάρι επιθυμεί να βρεθεί στην τηλεόραση αναλαμβάνοντας κάποια εκπομπή: «Λίγο δύσκολο. Ετοιμάζουμε και άλλες δουλείες, έχουμε τις επιχειρήσεις μας και ετοιμάζουμε κάτι επιχειρηματικό μαζί».

Επιπλέον σχολίασαν ποιος κάνει την πρώτη κίνηση μετά από ένα τσακωμό και μίλησαν για το ποιος είναι περισσότερο ζηλιάρης στη σχέση. Ο Στάθης Σχίζας μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει ψάξει το κινητό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Κλείνοντας τις δηλώσεις τους αποκάλυψαν αν είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους: «Είμαστε αρκετά έμπειροι στο κομμάτι το προσωπικό. Ο κύριος έχει κάνει ένα παιδί, εγώ έχω κάνει ένα γάμο, οπότε έχοντας ζήσει κάποια πράγματα τα έχουμε απομυθοποιήσει κιόλας. Τα αφήνουμε όλα στο χρόνο» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

Δείτε το βίντεο: