Σπύρος Μπιμπίλας για Σπύρο Χατζηαγγελάκη: Πόσο βλαξ μπορεί να είναι κάποιος; (Βίντεο)

Σχετικά με τη φάρσα που έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο θέατρο που εργάζεται, ότι δήθεν έχει τοποθετηθεί βόμβα, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στο Πρωινό και δήλωσε αρχικά για την κατάσταση που επικρατεί στο θέατρο το τελευταίο διάστημα: «Εμείς οι ηθοποιοί, με όλα αυτά που τραβάμε, μάλλον έχουμε τρελαθεί. Άλλοι φεύγουν για να πάνε σε ριάλιτι, άλλοι αρρωσταίνουν και δεν το λένε και συμμετέχουν σε παραστάσεις και κολλάνε τους δίπλα τους, άλλοι κάνουν ηλίθιες φάρσες. Αυτό το πράγμα δεν έχει προηγούμενο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φάρσα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη και τη χαρακτήρισε «βλακεία».

Συγκεκριμένα, είπε: «Πόσο βλαξ μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει φάρσα στο ίδιο θέατρο που παίζει; Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Το έκανε, δηλαδή, για να διαφημίσει το θέατρο; Δυσφήμιση είναι αυτό. Και στον εαυτό του; Πάλι δυσφήμιση είναι. Το έκανε για να σπάει πλάκα; Ε, τότε είναι βλαξ. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά, αλλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που ένας ηθοποιός έκανε πλάκα εις βάρος του θεάτρου που παίζει.Νομίζω ότι είναι και αδίκημα αυτό. Τώρα τελευταία μένω άναυδος από όλα αυτά που κάνουν οι ηθοποιοί. Μάλλον μας έχει πειράξει όλο αυτό που τραβάμε και μας έχει έρθει τρέλα στο κεφάλι κατευθείαν».

 

Δείτε το βίντεο: