Σόνια Θεοδωρίδου: Παντρεύεται η γνωστή σοπράνο – Δείτε το προσκλητήριο του γάμου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μελλοντικός της σύζυγος είναι 7 χρόνια μικρότερός της

Για τρίτη φορά θα παντρευτεί η Σόνια Θεοδωρίδου, όπως ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η διάσημη σοπράνο, είπε το «ναι» μετά από σκέψη, ενώ δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγαπημένο της Δημήτρη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι 7 χρόνια μικρότερός της.

Η Σόνια Θεοδωρίδου μοιράστηκε ακόμη με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook, τη φωτογραφία από το προσκλητήριο του γάμου της. Στη λεζάντα έγραψε:

«Είπα ναι. Μετά από σκέψη και αναγνωρίζοντας τη βαθιά ανάγκη μου να αγαπώ και να αγαπιέμαι ελεύθερα, χωρίς φραγμούς, χωρίς πόνο χωρίς πρέπει. Είπα ναι, γιατί έχω δικαίωμα στην ευτυχία, τη γαλήνη, στο μαζί. Αποφάσισα να ανήκω στις γυναίκες που δεν παρέμειναν σε ένα γάμο φάρσα. Όσο και αν κόστισε.. Είπα “Σόνια, μεγάλωσες, άσε τους έρωτες”, αλλά τελικά είπα “ναι”.

Δεν εγκατέλειψα να ζήσω μια ζωή που μου έτυχε, αλλά δεν μου άξιζε. Έστειλα την ευχή μου να βρεθεί και για μένα αυτός που θα διαβάσει την ψυχή μου, θα αφουγκραστεί τα θέλω μου και θα σταθεί άξια δίπλα μου. Και ήρθε. Ωρίμασα, δεν γέρασα, δεν εγκατέλειψα. Σε εσάς που με διαβάζετε, σας παροτρύνω και σας εύχομαι να ζήσετε την ζωή που σας αξίζει πραγματικά. Αυτή που είναι λουσμένη στο θείο φως της αγάπης, του σεβασμού και πάνω από όλα της πραγματικής χαράς».

 

 

Δείτε την ανάρτησή της