Σόνια Θεοδωρίδου για τον σύζυγό της: Του είπα μην με ερωτευτείς, γιατί είμαι «καμένη» (Βίντεο)

Η Σόνια Θεοδωρίδου παντρεύτηκε για τρίτη φορά και μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη γνωριμία τους

Η Σόνια Θεοδωρίδου παντρεύτηκε για τρίτη φορά και μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη γνωριμία τους.

Η διάσημη σοπράνο ανέφερε αρχικά: «Όταν βγαίνεις από έναν γάμο είναι πολύ δύσκολο να ξαναμαζέψεις τα κομμάτια σου ή στην ηλικία μου να κάνεις όνειρα. Ο Δημήτρης ήταν τόσο σαρωτικός, που ήταν μονόδρομος να πω το ναι στον γάμο. Ο Δημήτρης με κάνει να νιώθω νέα και όμορφη. Χρειάζεται να νιώθεις ότι είσαι η βασίλισσα κάποιου» και συμπλήρωσε πως: «Μου αρέσει η αγκαλιά, θέλω να ακουμπάω κάπου, δεν θέλω να κοιμάμαι μονή».

Αναφορικά με τη γνωριμία τους, η Σόνια Θεοδωρίδου είπε: «Γνωριστήκαμε, όταν μαγείρευα και μου έστειλε μια φίλη μου τον Δημήτρη να με βοηθήσει. Του είπα «μην με ερωτευτείς, γιατί είμαι «καμένη». Πήρα τον γιο μου να τον ρωτήσω για τον γάμο και μου είπε, αν είναι κάλος άνθρωπος να το κάνεις για να ζεις ευτυχισμένη», αποκάλυψε.

Τέλος, για το ταξίδι του μέλιτος αποκάλυψε πως θα πάνε «στον δρόμο του τσαγιού, από την Κίνα μέχρι το Ουζμπεκιστάν».


Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Σόνιας Θεοδωρίδου:


Ο γάμος

H Σόνια Θεοδωρίδου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Δημήτρη Τσαγκρή. Η Ελληνίδα σοπράνο και ο σύντροφός της παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο παρουσία συγγενών και φίλων στο δημαρχείο του Περιστερίου. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο γιος της Μαξιμίλιαν Αθανάσιος.