Σμαράγδα Καρύδη: Υπάρχει ένα γυμνό εξώφυλλο με στήθος που δεν είναι δικό μου (Βίντεο)

Αποκαλυπτική η ηθοποιός στο Στούντιο 4

Καλεσμένη στο “Στούντιο 4” βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της ηθοποιίας.

“Η ανασφάλεια της επόμενης ημέρας μου φαινόταν συναρπαστική όταν ήμουν μικρή. Ήταν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, όταν ήμουν μικρή σκεφτόμουν δεν βαριούνται οι γονείς των άλλων παιδιών που δεν είναι ηθοποιοί. Μου άρεσε που δεν σταματάει το παιχνίδι” δήλωσε αρχικά.

Μιλώντας για τον πρώτο της ρόλο δίπλα στην Τζένη Καρέζη η ίδια ανέφερε χαριτολογώντας: “Ήμουν δυο ετών όταν έπαιξα με την Τζένη Καρέζη, έκανα φοβερά κάστινγκ! Δεν θυμάμαι καθόλου τίποτα. Το είδα μετά από χρόνια και ζήτησα αυτόγραφο από τον εαυτό μου! Ήμουν πάντα εξοικειωμένη”.

Και πρόσθεσε για το πώς αντέδρασαν οι ηθοποιοί γονείς της στην επιλογή της να χαράξει και εκείνη μία καριέρα στην υποκριτική: “Έλεγα από πάντα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, οι γονείς μου δεν με απέτρεψαν ήταν ανώριμοι! Ενώ έχουν ζήσει αυτήν την ταλαιπωρία, είναι μια δουλειά που διαρκώς δοκιμάζεσαι, δεν ίδρωσε το αυτί τους. Πάντα έχουν την αγωνία μου αλλά μου είχαν εμπιστοσύνη. Παρότι ήμουν μουρλή ο,τι έκανα ήταν σε ένα επίπεδο ασφαλές, δεν ξέφευγα από τα όρια. Δεν φοβήθηκαν ποτέ ότι θα μπλέξω πχ με ναρκωτικά ή κάτι επικίνδυνο”.

Όπως παραδέχτηκε, το “άγχος της επόμενης ημέρας” αποδείχθηκε δίκοπο μαχαίρι: “Το άγχος αυτό δεν έπαψε ποτέ να είναι γοητευτικό, όταν το γνωρίζεις βέβαια δεν είναι ωραίο. Τα πρώτα χρόνια κουβαλάς αυτήν την ανασφάλεια του ποσό αξίζω. Θυμάμαι τα πρώτα χρόνια που δεν είχα δουλειά για το καλοκαίρι και τον χειμώνα, εκεί που τελείωνε η μια σεζόν με έπιανε άγχος. Το να σε μάθει ο κόσμος είναι βασικό στη δουλειά μας, απευθυνόμαστε στον κόσμο, δεν είναι το ντε και καλά να γίνεις διάσημος. Έχω ξεπεράσει πλέον αυτό το “αξίζω-δεν αξίζω”. Τόσο μπορώ, τόσο κάνω, μια χαρά. Έχω χαλαρώσει, έχω σταματήσει να βάζω εμπόδια στον εαυτό μου. Αν πηγαίνεις έτσι θα αποτύχεις, άλλαξε με τον χρόνο και την εμπειρία. Τη στιγμή που έρχεσαι να κάνεις τη δουλειά, υπάρχει ένα φρένο εσωτερικό που δεν σε αφήνει να εκτεθείς και δείξεις αυτό που είσαι. Φοβάσαι ότι θα είναι λίγο και μη επαρκές, όποτε καλύτερα να μην το εκφράσω. Δεν βοηθάει αυτό πουθενά”.

Η ίδια μοιράστηκε ότι υπήρξε επιφυλακτική ως προς τις συναναστροφές της: “Και με τους ανθρώπους είχα μια φοβία, με τους δημοσιογράφους είναι λογικό να έχει κανείς φοβία. Ρωτάνε πράγματα που σε φέρνουν σε αμηχανία, σε δύσκολη θέση. Μπορείς να μην απαντήσεις αλλά από τη στιγμή που τίθεται μία ερώτηση, και το να μην απαντάς είναι απάντηση. Πάντα ήμουν κρατημένη”.

Εξήγησε πως αν και έκανε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της στο «Παρά Πέντε», όταν ήταν νεότερη, της έδιναν μόνο δραματικούς ρόλους, καθώς δεν απέπνεε, όπως λέει το κωμικό στοιχείο.

«Το Παρά πέντε ήταν επιτυχία. Όταν έπαιξα εκεί, ήμουν έτοιμη να παίξω σε μία κωμωδία και να αφήσω τον εαυτό μου να χαρεί με αυτό το πράγμα. Ήξερα ότι πρέπει να χαλαρώσω και το δούλεψα. Πήγαινα σε εκπομπές και έλεγα: εγώ θέλω να κάνω κωμωδία», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, οι πρώτοι άνθρωποι που την εμπιστεύτηκαν ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Χρήστος Ευθυμίου. «Είχε τρομερή εμβέλεια. Όλοι οι ρόλοι ήταν αβανταδόρικοι, γιατί ήταν πολύ καλογραμμένοι. Αυτό είναι που μετράει στην κωμωδία, να έχεις ένα καλό σενάριο. Το παίρναμε στα χέρια μας, το διαβάζαμε, γελούσαμε και λέγαμε: τι ωραία που θα κάνουμε αυτές τις σκηνές! Δεν είχα δεύτερες σκέψεις, ακύρωσα μάλιστα, μια άλλη δουλειά. Είπα «δεν γίνεται να μην το κάνω αυτό», σημείωσε.

Όπως είπε, αν και η δεύτερη πρόταση που είχε για δουλειά θα είχε καλύτερη αμοιβή, εκείνη ήθελε να είναι στην ομάδα του Γιώργου Καπουτζίδη.

«Έκλεισα με λιγότερα λεφτά από την άλλη δουλειά. Κι είπα στον άνθρωπο που μου έκλεινε τότε συμφωνίες για τα λεφτά “θα μου το κλείσεις αυτό και με λιγότερα χρήματα, δεν με πειράζει”. Δεν έχω παράπονο, καλά ήταν. Χάρηκα τρομερά, είχαμε επιτυχία, κάναμε και διαφημιστικά, αλλά δεν το μεγαλοποίησα στο μυαλό μου», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως αν και περίμενε να έχει επιτυχία, σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτό που συνάντησε τελικά. «Δεν ήξερα ότι θα κάνει τόση επιτυχία στα νούμερα. Τα νούμερα κάπου δεν εξαρτώνται από εσένα. Εσύ κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Έχεις το καλό σενάριο, τους ωραίους ηθοποιούς, τη σκηνοθεσία και τα νούμερα είναι… Ήξερα ότι θα βρει ένα κοινό που θα του αρέσει πολύ», κατέληξε.

Η ηθοποιός, με αρκετή δόση χιούμορ αναφέρθηκε και σε ένα γυμνό εξώφυλλο που είχε κάνει στο παρελθόν στο οποίο είχε γίνει τοσο photoshop που τρομάξει και η ίδια με το αποτέλεσμα. Όπως είπε, στο συγκεκριμένο εξώφυλλο της είχαν προσθέσει στήθος με την ίδια να θυμώνει αρκετά με το αποτέλεσμα.

«Καλά εξώφυλλο δε θέλω να το συζητήσω, Μου κόψανε μαζί με το σπυρί πάνω στη βιασύνη τους και το στόμα μου. Έχω κάνει ένα εξώφυλλο που είμαι πλάτη και από εδώ έχει βγει ένα στήθος που δεν είναι δικό μου. Δε θα μπορούσε αρχικά να είναι δικό μου γιατί δεν έχω τέτοιο μέγεθος. Άσε με σε παρακαλώ. Έπαθα τρέλα και έβριζα. Όταν το είδα λέω, “Παναγία μου” » είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Αργότερα η ομάδα της εκπομπής βρήκε το original εξώφυλλο στο οποίο πράγματι είχε προστεθεί στήθος στην ηθοποιό και τόσο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου όσο και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος της ζήτησαν δημόσια “συγγνώμη”».