Σμαράγδα Καρύδη: «Αν ο Καπουτζίδης έκανε ξανά το “Παρά πέντε” θα έμπαινα με τα χίλια» (Βίντεο)

Αποκάλυψε πως δεν την ήθελαν και πολύ οι συνάδελφοι της

H Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στην επιτυχία που σημείωσε η σειρά «Στο Παρά Πέντε» για την οποία αποκάλυψε πως δεν την ήθελαν και πολύ οι συνάδελφοι της.

«Συνέχεια το λένε και όλο μας ρωτάνε οι δημοσιογράφοι, «αν θα κάνετε reunion στο Παρά Πέντε». Είναι όμως κάτι που έχει τελειώσει του Γιώργου Καπουτζίδη, γιατί κυρίως από αυτόν ξεκινάει για να έχει κάτι να γράψει. Δεν είναι και ωραίο να τα τραβάς τα πράγματα από τα μαλλιά. Αν το αποφάσιζε, ναι, θα έμπαινα μέσα με τα χίλια».

«Στην αρχή δεν με ήθελαν καθόλου στο Παρά Πέντε. Δεν με πολυήθελαν τα παιδιά αλλά με ήθελε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος. Το μεγαλύτερο «τέρας» ήταν ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος πίστευε ότι θα είμαι πολύ σνομπ και πάρα πολύ σοβαρή και θα διαβάζω βιβλία στο γύρισμα. Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πάρει βιβλίο στο γύρισμα! Ποτέ! Πολύ γρήγορα όμως κατάλαβε ο ένας για τον άλλον και κατάλαβε και αυτός τι είμαι».

«Μετά την Εθνική Ελλάδος δεν βρήκα κάποιο σενάριο που να μου αρέσει στην τηλεόραση και ήμουν λίγο καλομαθημένη με του Καπουτζίδη. Δεν βρήκα κάποιο σενάριο που να με καλύπτει», είπε η ηθοποιός.