Σάννυ Χατζηαργύρη: Ο σύζυγός μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη (Βίντεο)

Επιστρέφει στο χώρο της υποκριτικής μετά από 12 χρόνια αποχής

Η Σάννυ Χατζηαργύρη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Singles», επιστρέφει στο χώρο της υποκριτικής μετά από 12 χρόνια αποχής. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα» όπου πρωταγωνιστεί, στα παιδιά της, στον σύζυγό της και στην απόφασή της να γίνει vegan.

«Είχα την επιλογή και την τύχη να αφιερωθώ στα παιδιά μου και στην οικογένεια μου, οπότε αυτό έκανα. Τώρα οι γιοι μου μεγάλωσαν, έγιναν 8 χρονών, οπότε ένιωσα και εγώ ότι μπορώ να βγω προς τα έξω. Έψαξα πράγματα ύψιστης σημασίας, όπως είναι η διατροφή. Ήταν μονόδρομος μετά από όλα αυτά που έμαθα να γίνω vegan. Είναι μια από τις πιο σημαντικές και φανταστικές αλλαγές της ζωής μου. Δεν ήμασταν vegan, όταν μάθαμε κάποια πράγματα ήταν μονόδρομος και για τον άντρα μου και τα παιδιά μου» είπε αρχικά η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέχεια των δηλώσεών της, πως ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μίντζιας, είναι ο δικηγόρος των γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ο σύζυγός μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη. Είμαι 100% με τα θύματα, τις στηρίζω και τις υποστηρίζω με όλη μου την αγάπη. Χρειάζονται αγάπη και τα κορίτσια και τα αγόρια και θαυμασμό και σεβασμό. Δεν ανακατεύομαι με τις δουλειές του άντρα μου, απαντάω ως Σάννυ Χατζηαργύρη, καλλιτέχνης και άνθρωπος. Δεν έχω καμιά δουλειά να πάω ως μάρτυρας».