Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μποφίλιου: Όταν άλλα λες και άλλα κάνεις, να είσαι έτοιμος για σχόλια (Βίντεο)

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στην Νατάσσα Μποφίλιου και το ταξίδι της στο Λονδίνο

Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Νατάσσα Μποφίλιου με αφορμή ένα ταξίδι στο Λονδίνο και τις πόζες με χλιδάτα παλτά στα social media.

Η τραγουδίστρια πόζαρε με φόντο τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, φορώντας κομψά ρούχα και αξεσουάρ, ανεβάζοντας τα στιγμιότυπα στο Instagram.

Ωστόσο, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες της Νατάσσας Μποφίλιου προκάλεσαν αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια στο Twitter, με αφορμή τις πολιτικές πεποιθήσεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς η τραγουδίστρια. Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν ήταν και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Παλεύουμε τον “κακό καπιταλισμό” στο Κομουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… “Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;» έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Σήμερα ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας», και πάνω στην κουβέντα για τη Νατάσσα Μποφίλιου και την απάντησή της επικράτησε ένταση ανάμεσα στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και στην Έλενα Χριστοπούλου.

 

Η ένταση με Γιαννόπουλο – Χριστοπούλου για τη Νατάσσα Μποφίλιου

«Δεν το έχω μετανιώσει αυτό που έγραψα, γιατί είναι το κλασικό μου χιούμορ. Στον χώρο της showbiz όλοι ταυτιζόμαστε με κάτι. Εμένα ο κόσμος με έχει ταυτίσει με το καυστικό μου χιούμορ. Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια εξαιρετική έντεχνη τραγουδίστρια και μια πολιτικοποιημένη ερμηνεύτρια. Το κομμάτι της μόδας είναι ένα καταναλωτικό κομμάτι, ο κομουνισμός απεχθάνεται τον καταναλωτισμό» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, προκαλώντας την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου, που σχολίασε: «Άρα η Νατάσσα Μποφίλιου δεν μπορεί να είναι γυναίκα, δεν μπορεί να έχει φίλες σχεδιάστριες, δεν μπορεί να πάει στο Λονδίνο επειδή είναι κομουνίστρια» είπε η γνωστή μάνατζερ μοντέλων.

«Παραποιείς τα λεγόμενά μου. Είπα ότι οι άνθρωποι ταυτιζόμαστε με μια εικόνα. Όταν μια εικόνα στη συνείδηση του κόσμου είναι συγκεκριμένη και τα πεπραγμένα είναι αντίθετα. Λέω ότι υπάρχει μια διάσταση απόψεων και πεπραγμένων. Και εγώ δεν σου μιλάω ως μισογύνης. Σου μιλάω ως ένας άνθρωπος που αγαπά ιδιαιτέρως τη γυναίκα κι ας είμαι ομοφυλόφιλος. Όταν υπάρχει τέτοια διάσταση λεγομένων και πεπραγμένων, να είσαι έτοιμος και για το σχόλιό μου…» ανέφερε με τη σειρά του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.