Πιτ Ντέιβιντσον: Στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή (Βίντεο)

Μαζί του η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Αμάντα Σέιφριντ και ο Σίμου Λίου

Η λίστα του 2022 με τους 100 καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, αθλητές και συγγραφείς με τη μεγαλύτερη επιρροή του περιοδικού Time αποκαλύφθηκε πριν από δύο 24ωρα.

Ο ηθοποιός Σίμου Λίου προστέθηκε στην υψηλού κύρους λίστα, στην οποία περιλαμβάνονται οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Αμάντα Σέιφριντ, Σίμου Λίου, Άντριου Γκάρφιλντ, Τζέρεμι Στρονγκ, Ζόι Κράβιτζ.

Η Αριάντα ΝτεΜπόουζ, η οποία κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της στο ριμέικ του «West Side Story» το 2021 και το επί σειρά ετών μέλος του καστ του «Saturday Night Live», Αμερικανός κωμικός και ηθοποιός Πιτ Ντέιβιντσον μπήκαν επίσης στην ετήσια λίστα.

Τα νέα για την ένταξη του Πιτ Ντέιβιντσον έρχονται λίγες μέρες αφότου ο κωμικός ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από το SNL πριν από την 48η σεζόν του.

Ο ράπερ και μουσικός Τζακ Χάρλοου έγραψε για τον 28χρονο Ντέιβιντσον στο Time, τονίζοντας την ειλικρίνεια του καλλιτέχνη: «Η απήχηση του Πιτ στον κόσμο έχει να κάνει με την αυθεντικότητά του. Δεν προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπο που είναι».

Ο Ντέιβιντσον, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τα θέματα ψυχικής υγείας, με τα οποία βρέθηκε αντιμέτωπος στο παρελθόν, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια χαλαρά αυτοβιογραφική τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Bupkis».

Στο κείμενό της για τον Σίμου Λίου, η ηθοποιός Σάντρα Ο τόνισε την επιτυχία του ως πρώτου Ασιάτης υπερήρωας στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. «Είναι σε μία πορεία που κανένας Κινέζο-Καναδός δεν έχει βαδίσει» έγραψε. «Αποτελεί μέρος της πρώτης γενιάς Ασιατο-Αμερικανών και Καναδών που έφτασαν στην πραγματική δόξα».