Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη (Βίντεο)

O ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή μετά από μήνες μάχης με τον καρκίνο

Στο πένθος βυθίστηκε η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς έφυγε από τη ζωή έπειτα από μήνες μάχης με τον καρκίνο, ο σύζυγός της και ναύαρχος, Γιάννης Κοντούλης.

Ο Ναύαρχος Π.Ν. έδινε μάχη με τον καρκίνο και νοσηλευόταν στο Ιατρικό Κέντρο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6).

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το Happy Day. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής ο Γιάννης Κοντούλης μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία το τελευταίο διάστημα, ενώ εχθές βρισκόταν σε κώμα.

Το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο με την επιχειρηματία να μιλά με λόγια αγάπης για τον σύζυγό της.

Η ίδια σε συνέντευξή της έχει αποκαλύψει ότι γνωρίστηκαν στην Κρήτη το 2008, όταν ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι».

«Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ήξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη», έχει εξομολογηθεί.