Παραμυθένιος γάμος στη Μύκονο με κουμπάρα την Γωγώ Φαρμάκη – Έκπληξη ο Αργυρός (Βίντεο)

Παντρεύτηκε χθες το απόγευμα ο ιδιοκτήτης του «Tropicana»

Ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας Σταμάτης Δακτυλίδης, ιδιοκτήτης του διάσημου σε όλο τον κόσμο «Tropicana» που έχει ανακηρυχθεί σε ένα από τα καλύτερα beach bar του πλανήτη, και η εκλεκτή της καρδιάς του, Ελισσάβετ Καλίνη με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά το απόγευμα της Τετάρτης.

 

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην περιοχή των Μύλων με κουμπάρους την Γωγώ Φαρμάκη και την Κυριακή Μαϊδου.

Η νύφη που έλαμπε από ευτυχία έφτασε στην εκκλησία με την συνοδεία παραδοσιακών οργάνων. Μετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο πάρτυ στην παραλία Παραντάις και συγκεκριμένα στον χώρο του καινούργιου εστιατορίου του Mr Tropicana, το οποίο θα ανοίξει προσεχώς τις πύλες του.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Όλγα Φαρμάκη που μαζί με την αδελφή της, Γωγώ, δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια με το μωράκι της.

Ο χώρος όπου έγινε το γαμήλιο πάρτι μεταμορφώθηκε σε ένα επίγειο παράδεισο με τις συνθέσεις λουλουδιών, τα κρεμαστά φύλλα, τα κεριά και τα φωτορυθμικά να έχουν δημιουργήσει ένα παραμυθένιο σκηνικό, ενώ δεν έλειψαν και τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Η ”έκπληξη” της βραδιάς ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση των προσκεκλημένων, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και ξεσήκωσε τους πάντες με τα τραγούδια του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: