Παντελής Παντελίδης: Το λαϊκό παιδί που άλλαξε την έννοια του «σταρ» στην Ελλάδα (Βίντεο)

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2016 όταν ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Ο Παντελής Παντελίδης μπορεί να μην είναι πια μαζί μας, όμως εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της χώρας.

Αν δεν κοβόταν τόσο απότομα το νήμα της ζωής του το 2016, το μέλλον του στο χώρο του τραγουδιού φαινόταν λαμπρό. Αυτό μαρτυρούν φίλοι και συνάδελφοί του, όπως ο Βασίλης Καρράς.

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης που διατήρησε την ταπεινότητά του και τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους.

Αδυναμία του η μητέρα του

Είχε τους ίδιους φίλους από την αρχή και η αδυναμία του στη μητέρα του ήταν μεγάλη, με τον τραγουδιστή να συνεχίζει να πηγαίνει συχνά στη Νέα Ιωνία όπου μεγάλωσε.

Του άρεσε το ποδόσφαιρο, υπηρέτησε το Πολεμικό Ναυτικό για 10 χρόνια και την πρώτη του κιθάρα του την έκανε δώρο ο πατέρας του όταν ο τραγουδιστής ήταν 12 ετών.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο και βύθισε όλη τη χώρα στο πένθος.

Τι ήταν όμως εκείνο που έκανε τον Παντελή Παντελίδη να ξεχωρίσει;

Ο Παντελής Παντελίδης πέτυχε γιατί ήταν μοναδικός. Δεν ήθελε να μοιάσει σε κανέναν άλλον και τραγουδούσε πάντα την αλήθεια του.

 

Δείτε το βίντεο: