Ορφέας Αυγουστίδης για Μαρία Τζομπανάκη: «Είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή» (Βίντεο)

«Αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη στη ζωή μου, γιατί έχει γίνει η μεγάλη αλλαγή, η δημιουργία οικογένειας»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την οικογένειά του, για την πατρότητα και για την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στον «Σασμό» και ενσαρκώνει τον Αστέρη, μίλησε και για τον γιο του, Αχιλλέα.

«Αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη στην ζωή μου, γιατί έχει γίνει η μεγάλη αλλαγή, η δημιουργία οικογένειας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις και να συστήσεις τον κόσμο στο παιδί σου. Μέρα με τη μέρα μαθαίνει, διορθώνεσαι για να μην κάνεις λάθη που νόμιζες ότι έκαναν οι δικοί ου γονείς» είπε για την πατρότητα ο ηθοποιός.

Για τις σχέσεις και τη επαγγελματική συνεργασία με την μητέρα του, Μαρία Τζομπάνακη, ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέφερε: «Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου , περάσαμε από στάδια. Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια. Η μητέρα μου είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή».

Όσον αφορά στον γάμο του τόνισε: «Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο γάμος και η βάφτιση ήταν μια μέρα μεγάλης χαράς με αγαπημένους φίλους και περάσαμε υπέροχα».