Με όνοµα βαρύ σαν Iστορία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανιψιός του πρωθυπουργού, δεν ακολούθησε την πολιτική, αλλά την… κουζίνα!
Επιτυχηµένος σεφ, µε µεγάλη εµπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τα τελευταία πέντε χρόνια είναι σεφ στο επιβλητικό «Cavo Tagoo» στη Μύκονο µαζί µε τον Βαγγέλη Λεούση.
Ενα έργο όχι απλό, αφού υποδέχονται κάθε χρόνο µερικές από τις πιο σηµαντικές προσωπικότητες παγκοσµίως. «Εχει µεγάλη ευθύνη να εργάζεσαι στο “Cavo Tagoo” και στο “Meraki”, καθώς οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Στη Μύκονο έρχονται από τα καλύτερα µέρη του κόσµου και είναι µεγάλη πρόκληση να εξοικειωθείς µε αυτό», δηλώνει στο «S».