Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε αν η Δανάη Μιχαλάκη τον ζηλεύει στις ερωτικές σκηνές

«Τη Δανάη την γνώρισα εκτός χώρου, στη Σύρο ένα καλοκαίρι που είχα πάει διακοπές με την αδερφή μου»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου που φέτος το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει μέσα από τη σειρά του Mega «Σκοτεινή θάλασσα» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και εκτός από τα επαγγελματικά του μίλησε και για τη γυναίκα της ζωής του, τη Δανάη Μιχαλάκη.

 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, το πρώτο τους ραντεβού ενώ αποκάλυψε αν ζηλεύει ο ένας τον άλλον όταν έχουν ερωτικές σκηνές στα σίριαλ που πρωταγωνιστούν.

«Τη Δανάη την γνώρισα εκτός χώρου, στη Σύρο ένα καλοκαίρι που είχα πάει διακοπές με την αδερφή μου και τυχαία μέσω μιας παρέας τη γνώρισα σε ένα μπαρ. Εκείνο το βράδυ λίγο τα είπαμε και μετά από επτά μήνες βγήκαμε ένα ραντεβού. Δεν είχαμε πολλούς κοινούς φίλους οπότε κάπως ξαναβρεθήκαμε, είπαμε να πάμε για ένα ποτό, και κάπως έτσι προέκυψε», αποκάλυψε για τη γνωριμία τους ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

 

Ζηλεύει ο ένας τον άλλο;

Ο ηθοποιός απάντησε για τον ανταγωνισμό μεταξύ τους και για το αν ζηλεύει ο ένας τις ερωτικές σκηνές του άλλου: «Δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός μεταξύ μας. Και τώρα με τη “Σκοτεινή θάλασσα” βλέπουμε τα επεισόδια, υπάρχει μια ερωτική σκηνή, μου κάνει κάτι μουτράκια. Ξέρει, όπως ξέρω και εγώ ότι είναι στη δουλειά αυτό και δεν έχει καμία βάση. Μπορεί να συμβεί να ερωτευτείς στα γυρίσματα αλλά αν είσαι με τον άνθρωπό σου και είσαι καλά… Η διαδικασία μιας ερωτικής σκηνής μέσα σε ένα γύρισμα δεν έχει ίχνος ρομαντισμού. Ο τηλεθεατής βλέπει μια πολύ ρομαντική σκηνή αλλά αν έβλεπε τι συμβαίνει από πίσω… Η Δανάη όταν είδε αυτή την ερωτική σκηνή μου είπε, “πήρες την εκδίκησή σου για ότι έχω κάνει στις Άγριες Μέλισσες μέχρι τώρα”».