Νίκος Οικονομόπουλος: Μπορείς να είσαι άθεος, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός (Βίντεο)

«Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα»

Μερικά από το ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου στον ΑΝΤ1+ παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή Happy Day.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Θεό, ενώ αναφέρθηκε και στην παιδική του ηλικία.

 

Οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου & τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα

«Γενικά ήμουν αντισυμβατικός σε όλα. Ήξερα ότι έχω καλή φωνή. Με το που ξεκίνησα, βίωσα τον ανταγωνισμό. Σε όλα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κλάψω, το ήξερα. Εγώ ζω με το παρελθόν. Άθεος μπορεί να είσαι, αλλά όχι να λες ότι δεν υπάρχει Θεός. Για εμένα υπάρχει» είπε.

«Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου ‘θα βγω νικητής’» αναφέρει μεταξύ άλλων ο σπουδαίος τραγουδιστής.

 

Έντονες αντιδράσεις

Τα σχόλια αυτά ωστόσο, έκαναν τον Δημήτρη Παπανώτα, μετά την προβολή του αποσπάσματος, να ενοχληθεί, με τον ίδιο να τοποθετείται όσον αφορά την σχέση του τραγουδιστή με τον Θεό.

«Η εγχώρια showbiz εδώ δεν έχει καταλάβει πως μπορεί να λες ότι θες, όποτε σου κατέβει για να χτίσεις μια δημόσια εικόνα. Με ενοχλεί που δεν έχουν αντιληφθεί την ανάγκη να πάρουν έναν άνθρωπο που ξέρει τι πρέπει να πεις, πότε πρέπει να το πεις και γιατί πρέπει να το πεις.

Όπως σας έχω πει γι’ αυτούς που δηλώνουν άθεοι σιγά ρε φιλαράκο λίγο με προσβάλεις, με όλο αυτό το πηγαίο σου, το ίδιο μπορεί να προσβάλλεται κάποιος όταν έχει όλο αυτό το πηγαίο του Θεού. Λέω εγώ τώρα… τι θα έλεγα αν ήμουν ειδικός επικοινωνίας σε έναν άνθρωπο… με μέτρο. Και το ‘πιστεύω’ με μέτρο και το ‘είμαι άθεος’ με μέτρο.

Δεν θα βγει και ντυμένος καλόγερος, μην ξεχνάμε ότι η δουλειά μας είναι να βγαίνουν από πίσω και πέντε γυμνές να χορεύουν. Μπουζούκια είναι και να μην έχει χορεύτριες ο Νίκος Οικονομόπουλος θα είναι το κοινό ‘γυμνό’ από κάτω» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Νίκο Οικονομόπουλο.