Μελίνα Μακρή: Με διέλυσε το γεγονός ότι το μωρό μου έπρεπε να μείνει στη θερμοκοιτίδα (Βίντεο)

«Η βάφτιση είναι στις 10 Σεπτεμβρίου και θα γίνει στην Αρτάκη στη Χαλκίδα»

Για τη βάφτιση του γιου της, που γεννήθηκε πριν μερικούς μήνες μίλησε η Μελίνα Μακρή.

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Φράνκι Λουβάρη, τον γιο της, αλλά και την βάφτιση που ετοιμάζουν.

«Η βάφτιση είναι στις 10 Σεπτεμβρίου και θα γίνει στην Αρτάκη στη Χαλκίδα. Από εκεί είναι ο σύζυγός μου. Τον μικρό θα τον ονομάσουμε Γιάννη, είναι το όνομα του πεθερού μου, αλλά δεν θα αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί θέλω να είναι έκπληξη», είπε αρχικά.

Για τη μητρότητα, δήλωσε πως της άλλαξε τη ζωή. «Είναι πολύ διαφορετικά, σίγουρα αλλάζει η ζωή σου εντελώς, ριζικά. Το μωρό έχει κολικούς τώρα, είναι το πρώτο διάστημα. Έχουμε αρκετό κλάμα και γκρίνια και αϋπνία. Με τον σύζυγό μου δεν κάνουμε βάρδιες, το έχω αναλάβει εγώ εξ’ όλοκλήρου. Ήθελα να δω πόσο μπορώ να αντέξω», δήλωσε.

 

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, κάθε γυναίκα βιώνει διαφορετικά τη μητρότητα. Ωστόσο, για εκείνη ήταν από την αρχή κάτι πολύ δύσκολο.

«Εγώ το βίωσα πολύ δύσκολα από την αρχή μέχρι το τέλος. Γέννησα πρόωρα, εξαιτίας του κορωνοϊού και μετά, είχε μεγάλη ταλαιπωρία στο σπίτι, λόγω του μωρού. Το ότι έκατσε στη θερμοκοιτίδα, εμένα με διέλυσε. Δεν σε προετοιμάζει κανείς για αυτό που ζεις, ειδικά για το πρώτο τρίμηνο», είπε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μακρή.