Μασκ: Πρώην κοπέλα του βγάζει σε δημοπρασία φωτογραφίες του από το κολέγιο (Βίντεο)

Η Jennifer Gwynne, η οποία έβγαινε με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου όταν σπούδαζαν και οι δύο στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, βρήκε έναν τρόπο να συγκεντρώσει χρήματα για τα δίδακτρα του θετού της γιου στο κολέγιο

Η πρώην κοπέλα του Ίλον Μασκ πουλάει μερικά ενθύμια από τη σχέση τους στο κολέγιο – και αποδεικνύονται αρκετά δημοφιλή.

Η Jennifer Gwynne, η οποία έβγαινε με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου όταν σπούδαζαν και οι δύο στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, βγάζει σε δημοπρασία ένα συρτάρι με φωτογραφίες και άλλα αναμνηστικά στην πλατφόρμα RR Auction με έδρα τη Βοστώνη. Στο σφυρί βγαίνουν 18 αυθόρμητες φωτογραφίες που αποτυπώνουν τις νεανικές στιγμές του δισεκατομμυριούχου ως φοιτητή, μια χειρόγραφη κάρτα γενεθλίων και ένα χρυσό κολιέ που χάρισε ο Μασκ στην τότε κοπέλα του.

Μέχρι την Κυριακή το βράδυ, η κάρτα γενεθλίων – με την υπογραφή «Love, Elon» – έφτανε τα 10.000 δολάρια με εντυπωσιακές προσφορές.

 

Το επόμενο που προσέλκυσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν το κολιέ, το οποίο συνοδεύεται από ένα σμαράγδι από το ορυχείο της Ζάμπια που ανήκει στον πατέρα του Μασκ, τον Έρολ, έναν νοτιοαφρικανό εργολάβο ακινήτων. Οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν άγνωστα μέχρι στιγμής στιγμιότυπα του νεαρού Ίλον να κάνει παρέα με φίλους, να χαζεύει στον κοιτώνα και να αγκαλιάζεται με την Gwynne.

Σύμφωνα με τον Independent, η Gwynne, η οποία έβγαινε με τον Ίλον για ένα διάστημα το 1994, αποφάσισε να πουλήσει τα αντικείμενα για να συγκεντρώσει χρήματα για τα δίδακτρα του θετού της γιου στο κολέγιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντικείμενα που συνδέονται με διάσημους επιχειρηματίες πωλούνται στον ιστότοπο της RR Auction. Η εταιρεία δημοπράτησε τον Αύγουστο το πρώτο πρωτότυπο Apple-1 του Στιβ Τζομπς έναντι σχεδόν 680.000 δολαρίων.

Σε συνέντευξή της στο Insider Edition, η Gwynne δήλωσε ότι το μελλοντικό αφεντικό της Tesla Inc. οραματιζόταν ήδη ηλεκτρικά αυτοκίνητα ενώ έβγαιναν μαζί πριν από σχεδόν 30 χρόνια. «Μιλούσε για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μιλούσε για εναλλακτικές πηγές καυσίμων», είπε σε ένα βίντεο του Insider Edition στο Tweet.