Μαρία Κορινθίου: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι μάστερ στο πρωινό» (Βίντεο)

«Mελετάω πρώτα τις προτάσεις και μετά προχωράω»

«Είχαμε συζητήσει με τον Γρηγόρη κάποια πράγματα» ανέφερε σε δηλώσεις της

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς, ενώ σχολίασε και τα όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε, απάντησε άλλων, για το δικό της μέλλον στην τηλεόραση, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε περίπτωση που εκείνος μετακομίσει στην πρωινή ζώνη.

 

Mελετάω πρώτα τις προτάσεις και μετά προχωράω

«Φιλτράρω και παίρνω πέντε πράγματα. Πέντε συζητήσεις που μπορεί να κάνω, πέντε προτάσεις που μπορεί να γίνονται τις βάζω στο τραπέζι, τις μελετάω και από εκεί και πέρα προχωράω. Ανά διαστήματα μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις, μέχρι και πρόσφατα. Συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι συζητούσα με άλλο κανάλι για κάτι πάνω σε αυτό το κομμάτι. Το σίγουρο είναι ότι αυτό που θα κάνω θα συνδυάζεται με την τέχνη μου. Μυθοπλασία, η τηλεόραση δεν είναι μόνο η παρουσίαση. Όλα τα σκέφτομαι, όλα τα βάζω στο τραπέζι» είπε συγκεκριμένα η Μαρία Κορινθίου.

Για το αν θα συνεργαζόταν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε περίπτωση που εκείνος μεταφερόταν στην πρωινή ζώνη και ο Γιώργος Λιάγκας στην απογευματινή, η Μαρία Κορινθίου απάντησεχωρίς δισταγμό.

 

Ο Γρηγόρης είναι μάστερ στο πρωινό

«Εξαρτάται. Δε μπορώ να απαντήσω. Τι να πω για τον Γρηγόρη; Ότι το κάνει χρόνια και έχει χιλιοκάνει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή; Είναι μάστερ σε όλο αυτό. Εξαρτάται. Πριν πολλά χρόνια, τρεις φορές είχαμε συζητήσει με τον Γρηγόρη κάποια πράγματα» είπε η Μαρία Κορινθίου.